Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Употреба на лекови за време на доење

Дискусија во 'Бебе' започната од delvi, 10 јануари 2018.

1. sani99

sani99 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    1.508
    Мајки има ли дозволен колаген за доилки ?
    скроз се упропастив веќе, коленото и кичмата ми скинаа... ама страшна болка имав вчера и денес на коленото, неможев ни да седнувам ни да одам цццц...
    имам дископатија одамна па се мислам да не ми е од тоа, да не ми се враќа пак ама сакав да земам и колаген.. а и лицето ми се упропасти, на чело куп акни ми се појавија, не знам со што да намачкам ( а никогаш во животов не сум имала таков проблем )

2. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.702
    Допаѓања:
    6.679
    Колагенот е протеин кој е составен дел од нашите ткива, нема зошто да не е дозволен при доење. Само барај некој што почист, да не е со некои плус додатоци кои не се препорачуваат при доење.

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bettina23

Bettina23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2023
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    3.743
    Таблета драмина против повраќање дозволено е да се пие?

4. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.856
    Допаѓања:
    5.511
    Женски некако овие денови се осеќам мн изнемоштено, бебка спие доста лошо, дојам обилно и навечер на 2ипол часа и преку дена на 3 -3ипол и некако се осеќам омалаксана. Ми излезе и афта а тоа кај мене е генерален знак за ослабен имунитет па сакав да почнам со некој додаток инаку пијам pregnacare + цвит и двит jameson. Денес од зегин земав marnys ампули со матичен млеч, шитаке прополис колострум вака како што читам може да се користи при доење - аптекаркара ми ги оредложи, матичната ја прашав ми рече ако пробај /// онака чисто дали некој ги има користено?

5. unamargarita

unamargarita Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2021
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Здраво женски, дали имате нешто да препорачате за зарипнат глас при доење? Ме болеше грлото два дена, и од вчера почна да ми го снемува гласот, а денес е и полошо Што би можела да користам?
    Друго ништо немам, не кашлам, не ми течи носот.

6. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.720
    Допаѓања:
    3.704
    Супа, прегорен шеќер, медот стоен во кромид-лук-ѓумбир сецкан...

На LEA24 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    4.848
    Јас земав Трахисан (не знам дали е дозволен, но ме потсмири) и пијам топол чај.

8. LEA24

LEA24 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2019
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    55
    Од таблетите за лижење само пантенол смеело така доктор ми кажа. Е колку помага за глас не знам, но пробај. Ако е ларингит повеќе ладно одговара...