Дечки на О.Б тампоните се различни по големина зависно од капките? Гледам има и поголема кутија и помала ама можеби се само повеќе парчиња.
Големината и впивливоста се гледаат по капките и на паковањето има обележано дали се Normal, Mini, Super...Има како што знам паковања со по 8 и такви со по 16 внатре
Добри ли се Jessa тампоните? Особено бидејќи имам обилен циклус зедов super plus, се надевам нема да ме изневерат за вежбање пред тоа си користев o.b па убаво се покажаа. Вака инаку ептен се исплаќаат.
Леле да не те разочарам ич не ги бива,скроз од истите зедов и ич не упиваат убаво ,мн пати шанса им дадов и џабе ... Дефинитивно о.б се незаменливи
Јас со години веќе ги користам Jessa зелените тампони. Досега ми немаат попуштено при вежбање, а имам обилна менструација првите неколку денови.
Се согласувам. Истото искуство го имав и со влошките. Неколку пати им дадов шанса пошто поприродни а-у ама не вреди.
Имам земено од тие normal и искрено мене тамошните ми се неудобни (додуша и влошките се неудобни додека тече ) тие Mini се подобри ли се? Немам обилен циклус затоа прашувам