Дечки на О.Б тампоните се различни по големина зависно од капките? Гледам има и поголема кутија и помала ама можеби се само повеќе парчиња.
Големината и впивливоста се гледаат по капките и на паковањето има обележано дали се Normal, Mini, Super...Има како што знам паковања со по 8 и такви со по 16 внатре
Добри ли се Jessa тампоните? Особено бидејќи имам обилен циклус зедов super plus, се надевам нема да ме изневерат за вежбање пред тоа си користев o.b па убаво се покажаа. Вака инаку ептен се исплаќаат.
Леле да не те разочарам ич не ги бива,скроз од истите зедов и ич не упиваат убаво ,мн пати шанса им дадов и џабе ... Дефинитивно о.б се незаменливи
Јас со години веќе ги користам Jessa зелените тампони. Досега ми немаат попуштено при вежбање, а имам обилна менструација првите неколку денови.
Се согласувам. Истото искуство го имав и со влошките. Неколку пати им дадов шанса пошто поприродни а-у ама не вреди.
Имам земено од тие normal и искрено мене тамошните ми се неудобни (додуша и влошките се неудобни додека тече ) тие Mini се подобри ли се? Немам обилен циклус затоа прашувам
Dobiv pred da odam na odmor i sega prv pat kupiv tamponi za da stavam so aplikator nikako nemozam da go stavam ni pa mi vlaga celosno nz kako uspevate da go stavite , duri i kleknata probuvam nikako
Пробај во седечка позиција да кренеш една нога на даската од вц шољата и така да го наместиш апликаторот. За почеток вака е најлесно. Ѕирни некое видео на јутјуб, има објаснувања со сликички па можеби ќе ти помогне.
Јас тие super никако не можам да ги ставам. Кога имам полајт циклус, ставам mini и од тие regular pro comfort, и се ок, ама супер . Не знам дали нешто грешам, ама мислам дека не грешам затоа што овие другите перфектно си ги ставам и не ги осеќам. Два пати одам на море годинава, два пати ми иде порано за да имам на море. Ама се бањам ич ме ми е гајле.
Мене од Дм тампоните ми се лоши, буквално ништо не упиваат. Све се клиза од нив. На конецот и на вц хартијата крв, тампонот сув не можам да го извадам. Об дефинитивно најдобри, без апликатор.
Јас ги пробав Jessa od Dm и не беа така лоши, освен првиот пат имав една точка, вториот пат носев и бев излезена некои четири часа во обилен ден со пешачење, не ме изневерија иако за на вежбање не ми се ризикуваше носев Об