Прееска баш си ја сликав нашата бања. Масиче(постоље од хром и мармор даска) за позади кадата е веќе нарачано. Во тек е производството, а се надевам наскоро и монтажата, на кабината за туширање. Лустерот сто мани му најдов, провизорно стои овој додека на го најдам вистинскиот.
Пак јас Плочки најдов, фала @Mucika за хинтот Сега ми треба мебел. Висечко лавабо со ормар, огледало и столб. Бели. Со пристапни цени Или јас не знам каде да барам или нема тоа што барам Хелп?
Ова не е нешто нај basic што бараш или не разбирам, слика имаш? Пристапни цени, енмон, електроелемент, мега, падеде.
Фала ти. Од овој тип барам, во Електроелемент имаа, ама немаат на лагер. Ќе ги ѕирнам овие што ми ги кажа. Таман и блиску ми се
Дали имате искуство со црни чешми / туш во купатило? Ептен ми се убави на изглед, ама се плашам да не побелат од бигор.
Дали овие подни плочки се тешки за одржување? Се мислам дали кафени подни и ѕидни светли. Кои се најлесни за одржување?
Јас имам кај децата, ама искрено не знам после долго време како ќе се покажат. Оптички ми се допаѓаат, за бигоров ќе видам
Мене ми е шизик на ризик со скопска вода црна чешма @An-na Ако имате мека вода или филтер некој би размислувала. @danichap домчево ви го гледам на постови, локум е.
Каде кај нас можат да се најдат надградени/сад/мијалници со дезени? Спојлер: . https://www.google.com/search?q=oriental bowl sink&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjb4vjaz6H7AhVlybsIHcyWCOUQ_AUoAXoECAIQAw&biw=1242&bih=516&dpr=1.1
Здраво на сите. Сакам да прашам нешто. Во кулатилото ќе ставаме када која ќе биде заѕидена со плочки од сите страни ...како на сликава. Прашањето ми е, каква када треба да барам по дуќаните? Од оние со маска што се напред (така што маската нема да ја купам)? Има ли некој што знае да ме просветли ) Фала ви многу, поздрав
да најдеш од оние железните кади ама мислам веке не постојат ако не пластична ос маска па да ја зазидаш
Да си прашаш најдобро во дуќани за санитарија. Јас сум сигурна дека и без маска се продаваат, таа маската е мање више за украс.
Може има без маска ама не ми текнува да сум видела. Ама и тие со маска се заѕидуваат. По флаерите кога биравме имаше модели со маска, а на слика заѕидани. Оваа што ја имаме од страните и е извадена маската само напред и стои, зошто доле ми е сифонот да можам да го чистам.
На Инстаграм пиши https://instagram.com/homeworld_onlinemk?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Homeworld_onlinemk, имаше таму при крајот на 2022 објави гледав со такви држачи.