Ми се скрши плочка у вц, буквално пола плочка, е сеа нема иста боја од пред 5 години кога се купувале, мн грдо изгледа со друга и слична боја на плочката, и сеа кажувајте спас и решение што да праам, а да не ги мењам сите ѕидни плочки (тоа секако немам намера)? @ALISA0000
А како цел ред нови плочки? Нели сега прават цел тоалет една боја и само еден ред различни во хоризонтала или вертикала
Ne moze ni taka, zasho se golemi plocki, kako i da e dupli trosok mi e toa so novi plocki kupuvanje..
Aко е Енмон фирмата имаат во Скопје кај новите згради после хотел Континентал,точно на раскрсницата пред Меркур
Ние кога го правевме купатилото имавме посебно мајстор за струја, посебно водоводџии, посебно плочкар, среќа тој електричарот ни работеше цел спрат па ни се нафати и за купатилото, водоводџии едвај најдовме и се нафатија само за викенди, плочкарот комшија и работеше или сабајле рано или навечер, инаку фул беа, вака фирма потешко малку, сега сите скоро сами си работат за себе, среќа и мм што се разбира во повеќе работи па и тој нешто направи, спремно беше од него.
Видов сте завршиле работа, може ли да знам колку отприлика ве фати? И јас сакам да смениме се, ама се расправам со маж ми, најмногу за тоа дали треба да ги смениме плочките па ме интересира колку да очекувам
За работна рака за 20 квадрати: 250 € водовод, 6 € од квадрат малтерисување, 10 € од квадрат местење плочки, 200 € местење струја и елементи, 1500 ден. местење кантердаглас. Сами ги извадивме старите плочки и елементи, и ископавме ѕидови до цигла. Значи скоро 50.000 ден. за рака. Со сè материјали и елементи, околу 4000 €, ама зависи какви плочки ќе земеш, какви елементи, итн.
Незнам дали е твое купатилово, ама да влезам во него, шлог ќе добијам пред да загледам убаво. На прв поглед тие точките во туш кабината ми заличија на инсекти