Можеби прашањето не е за тука, но какви крпи стапалки користите, за стапнување кога се излегува од туш/када, и од каде ги купувате?
Мијалникот е од хидро мак позади зелен пазар се наоѓа продавницата, а шкафот го правеше столар Мијалниците ги имаш и во фриго, панаме али тука беше 1000ден поефтин
И јас имам од Синсеј и гумирани долу и негумирани. На 60 степени ги перам, иако наведено е на помалку, ама ништо не им е гледам.
Не сум видела во Синсеј какви имаат, јас немам гумирани, имам од оние што се како со топчиња, не знам како да ги опишам, но сакав да купам некои памучни, фротир. Инаку и јас ги перам овие на 60, иако пишува на пониска температура, не можам да замислам нешто што го ставам на под да го перам на пониска температура. И ги сушам во сушара иако има знак на нив дека не се сушат. Па сега за сега сѐ уште се во добра состојба.
Такви имам од Синсеј памучни, како крпа се во материјалот само подебели, погусти и гумирани долу. Имам вакво со стапалки како на сликата и исто такво само наместо стапалки има друг дезен. Можеш на нивната страна да видиш какви има отприлика, иако ги менуваат често. Инаку се околу 300 денари. Спојлер: Слика од Синсеј
Каде да најдам огледало за во купатило со нормална цена фабрички правено? Во Мега нема,во Санмарти високи цени од 15000.Препорачајте од лично искуство. Само огледало без мијалник. Каде да најдам светилка над огледалото?
Светилка за над огледало во homelight, maximo, стил лајт, меркур, а ако сакаш поевтино на пластичарска има во секоја втора продавница.
Дали на плочките во бањата им правевте тест со вода?Дали водата ќе отиде кон сифонот?Или подот е потполно рамен? Бидејќи знае машина за алишта да пушти вода, па водата ќе остане на едно место ако е рамен подот.Вака, ќе се одлее во одвод.
Имам мал пад Јас ептен храбра сум На прелазот кон надвор не ни направив праг И да потече вода на плочките ништо страшно Цел кат ми е иста плочка така,да немам гајле ич
Конечно завршив со бирање и купување мебел и санитарија за купатило Се на се ме кошта 1000 евра. Сум поминала евтино или скапо?