Го купив Џабе. Еве овие никако да искочат. Раце ми испаднаа од рибање секој ден еве недела дена со оцет со што не, во петокот го купив и тоа. Ваква е ситуацијата.или јас некаде грешам, или плочките се сра*е. Продавачката ми рече се тешки за одржување, викам редовно си чистам, ама ова не се чисти бре. Што да правам незнам
А да пробаш со специјално средство за отстранување на бетонски остатоци и сл. Може во овие продавници, кај што се набавуваат материјали, има и такво нешто. Еве еден пример вакво
Ако е вц само да накиснеш со жешка вода да постое па да рибаш Кај мене вака беа пред чистење Еве нечистени
Сте пробале со ваквиот Кнауф? Средство за отстранување на цементни дамки Да им пишете на Фб ќе ви кажат што средство имаат.
Бадасал мајстори Моиве си имаа поминато со џогер ама сепак пск имаше флеки Ја мислам парочистачот ми заврши убава работа
400 мислам дека е, бивша колешка го користеше кога реновираше пред години. Пиши им на Фб, ќе ти кажат чаре. Она им прати слика од плочките и ова средство го зема.
Сакав да купам парочистач ама се откажав, ми рекоа го одлепувал силиконот и не ми се ризикува. Тоа дека ти завршил сигурно ти завршил
Како го одлепувал силиконот? Јас маста му ја извадив на овој од Искра и никаде немам никаква штета, а Алискава има од скапиот, на Карчер треба да е многу подобар од мојот од 5000 денари.
Не е баш за купатило прашањево мое, ама за плочки е.. Ми требаат за во гаража и подрум плочки.. Некаде 2 класа знаете да има по пониска цена? По Скопје по можност.. Порано и јас знаев ама после толку години неживеење во ск..