Многу добра идеја е ова, туш кабина, ама со када. Совршено решение Никогаш немаше да ми текне кадата да биде вака застаклена, за да не биде цела бања мокра. Инаку знам за завеса, ама некако не ми се допаѓа така.
Моето искуство плочка врз плочка е ужасно. Сите плочки за непочни 4 годиби испукаа. Сега во куќа ќе ги вадат, вц-то е скроз мало, квадрат ипол на 7м2 така да еве ви од моите мајстори пресметка чисто за мало гостинско без материјали колку ќе ме чини. Дајте идеја за плочки плус ако сакате, јас во Енмон бев без веза некако. Немаа избор, се распродадено им беше од она што ни се допаѓаше и не одбравме ... Ми нудеа мат плочки а јас мат не сакам...
овоа е многу ефтина понуда кај мене 18.000ден беше само инсталацијата на водата колку на колку е вц не те сватив
Ама ова има се, ова е само реновирање срце. Инаку е мало, вака на очи само мало лавабо има место од 40см и шоља. Е толкацко е. Квадрат ипол подни со 7м2 нагоре ѕидни.
Алиса од каде ја зеде кадава со параван? Дали има стакло само од едната предна страна или и од лево има, не се гледа убаво.
вака прво наместив када акрилна е пластична оти нма железни ја платив 10000 Кадата е од ѕид до ѕид 1.80 должина После тоа си порачав параван исто од -до ѕид и тој 10.000 ем имаш када ем туш кабина у едно и нон стоп суво купатило
Да, супер идеја ми даде. Претпоставувам ги има секаде ваквите паравани? . Кај нас би морало од две страни да има параван, веројатно е изводливо тоа.
Да, параваните се идеално решение за када, заштита од прскање и слично. Јас би препорачала ваков, не знам што материјал е ова Спојлер: Замаглен параван Ем заштита, ем дури некој се бања/тушира, истовремено друго лице може да влезе во купатило, се разбираме Само силуета се гледа од особата во када. П.С. Флекичките се од павловичева, тазе од пред некој ден Инаку, лесно за одржување. За цената, не ми текнува.
ДБМ можам да ги препорачам за паравани. По мерка ги прават, ич да не се секир некој дека нема да се накде параван за негова када или туш. Пример 90 х120 е 14500 со две клизачки врати и мат како на Пупица погоре. Точни се и прецизни во договарање што посебно ми се допаѓа.
и нашето вц е така помалечко маж ми купи плочки од Кавадарци. Ќе го прашам баш која продавница. Супер испаднаа дебели се
Те Линди и Шате имаат убави плочки, Енмон крајно неуслужливи. Ќе сакаш ли да ми дадеш контакт од плочкариве или некој друг ако знае добри плочкари би ви била благодарна