Ептен убаво Старите плочки се како оние што ги ставале пред 30-40г, скрос исти вадевме од кујна, во вц то имаше плави, ми отвори спомени
Плочките се од Фригошоб , Фрактур им е името, 3Д се . Во живо да ги видиш... @emkaemka дааа и мајсторот истото ми го кажа. И мн цврсти, едвај ги извадија.
Еве го уште едното, треба да смениме ситници кои ги имаме, ама у хаос сум моментално па ќе ги изоставиме.
Kolku naplatija majstorite za lepenjeto na plockite? Ako si zadovolna moze li da mi dades kontakt telefon?ke mi treba i mene za moeto kupatilo. Pozdrav.
Зависи од квадратурата, мене ми зема за малово 20000 и нешто ама кршеше плочки, фрлаше шут, хидроизолација и сл, не беше првичната пресметка (ја имав погоре ставено ) оти бевме у влага. Кога ги искрши плочките на мокро работеше, малтер ставаше, се си направи до електрика (светла а у) ... Мислам дека за двете купатила ми зема 37500 некаде, со што на големото мачкаше хидро и лепеше плочка на плочка со цокле. Предобро работат заедно се екипа со водоинсталатер. Ако си заинтересирана пиши ми лп ќе ти пуштам бројче. Педантни се и пицајзли. Ми местеа бојлер, 10 пати го вадеа додека не го наместија да е прав . Се си чистеа по нив.
Дали имате искуство со боење на плочки со боја специјално наменета за керамика? Купатилото ми е ново, ама воопшто не ми се допаѓаат подните плочки. Не сме во можност за реновирање, па ја разгледуваме оваа варијанта. Ако некој има искуство, нека сподели.
Ја чувам таа опција за кога ќе имаме финансии сите плочки и санитаријата да ја смениме, затоа сега сакав поевтина варијанта.
Здраво, дали некој има искуство со налепници за плочки, од тие декоративните како арапски што се, и каде би можела да набавам? Ви благодарам однапред
Кај мене работеше, до јадење, до плус пари и на крај пак го побарав да ми демонтира кујна, кажа цена и се сложив, е дека не се сложи таа кај што требаше да ја монтира и мене ме откачи и тоа ни крева од вчера телефон, една мизерна порака ми прати и не ме ни удостои да ми крене. Безобразлук. Никаде веќе нема да го препорачам. Срамота.
Moze li telefonski broj deka maki macime so majstori i vodoinstalater i ke treba da renovirame i mi se dopaga kako izrabotile kaj vas .i bas ubavo sto ste stavile skroz ednobojni i beli ,kaj mene se crni i belin,crno veke da ne vidam kolku mnogu pokazuva bigor