Зависи од тоа како сум расположена, но дефинитивно не е лош утринскиот секс. Наутро често сум многу запалена, па најчесто немам ништо против. А дечко ми го обожава утринскиот секс и често тој ја превзема иницијативата.
Ехехе, имав и ваква песна... Дека не сакам да ме буди аларм, туку машка ерекција! Големо лајк за утринскиот секс! Ммм. Баш темава на Кајгана ја најдов и му ја постирав да се смееме. И така е! Нема ништо поубаво од заедничко будење, секс, туширање, и оп двајцата на работа! Насмеани, исциркулирани, смирени. И цел ден си се мислиме еден со друг.
Јас сум за утрински секс Потоа денот ми е некако поубав. Кога спиеме заедно речиси секогаш јас сум таа што се буди прва. Немам проблем со расонувањето, некогаш кога ќе почнам да зборувам како навиена сум од сабалје. Потоа ќе гледам и него да го разбудам, полека онака нежно ќе го буцкам, и си знае тој што треба да прави
Многу,ама мнооооогу ретко. Кај тешко се будам,трчам да варам кафе да отворам очи ,намќор сум невиден буквално вака.Не дај Боже некој да ме праша нешто,ме мрзи да зборам може само да климнам со глава-да или не А и шубе ми е и неубаво неизмиена,несредена Сакам кога имаме цела ноќ,ден само за нас,како денес на пример Утрински секс не сакам и не практикувам.
па вака кога ќе се замислам сум немала бе а и незнам дали ќе бидам некогаш во состојба да имам мн.сум не флексибилна на сабајле...
Инспирирана сум од вчерашното утро да опишам утрински секс за викнед, кај брачен пар со деца. Се будиш со викање од соседната соба за помош поврзана со задоволување физиолошки потреби. Ја даваш неопходната помош, одиш назад во кревет, а таму партнерот, утриски зажелен. Почнувате да се галите и желбата се повеќе да расте - кога двете деца ви доаѓаат во кревет да се гушкаат. Се гушкате што се гушкате, како и обично бараат да гледаат цртани, ама за разлика од друг пат, сега ги испраќаш доле во дневна (со изговор дека даљинското на телевизорот во спална нешто не работи), и им пушташ цртани филмови. Се враќаш во спална, со голема возбуда и радост дека сте сами на спратот , ама и со желба да се заврши работа додека се може, т.е. додека децата се под хипноза на цртаните филмови. Таман нешто почнало да се случува - се слуша од доле: мамоооо, се заклучија цртанитеее! А на ова барање мора да се изреагира веднаш ако не сакате децата во рок од 30 секунди да ви се најдат во соба. Каналите за цртани филмови се заклучени, и кога ќе ги отклучиш тоа трае определено време што секогаш е различно, па потоа пак каналот сам се заклучува. Ред ќе сум воведувала со цртаните филмови, и сакам да не ми се врати Се враќаш назад, се трудиш да продолжиш каде што си застанал, што побрзо тоа попаметно, и продолжуваш со вообичаените дневни обврски со дупло покачен адреналин - од сексуална возбуда, ама и од страв да не се качат децата горе додека бркаш работа Спонтаност до лудило
Сакам утрински секс. Секогаш бил одличен, баш сме и двајцата онака напалени, а уште не сме отвориле очи како што треба Не дека и јас сум нешто лесна на будење, обично мрчам по сабајлечки, цел свет ми е крив во тие моменти, ама дечко ми знае како да ме разбуди
Е утринскиот секс е најубав. Мене секогаш тој ме разбудува со бакнежи и допири. Не ме остава ни да се рассонам. Убаво му било да ме гледа така сонлива и да ме бакнува подолго време. И се разбира оваа адмосвера завршува со страсен и убав секс
Ах колку ми беше тешко првиот пат со дечко ми кога поминавме цела вечер заедно, па нели следува утрински секс. Се будиме и тој се закача ли закача. сака да ме бакне, а јас се тргам ли тргам.Гадни ми е бре! Почнавме да разговараме околу тоа и ми вика- ама сонце и мојот див не е убав и твојот не убав, ај опушти се. И така се опуштив Навистина ми е мака да го бакнам наутро, ама тоа дур да тргне, после заборавам и на здив и на се.
Прекрасен ми е! Јас немам проблем со станување насабајле, не сум намуртена, ниту ми требаат саати да се свестам каде се наоѓам (а додуша кога спијам кај него, јас уствари око не склопувам), така да ефективно спиење не ни ми се случува таму. Тој е ист случај и во превод ние насабајле сме како нови и спремни да со утрото го направиме денот совршен Не можам да се воздржам кога ќе ги отворам очите, да не го допрам полното, како крв црвено напрчено устенце и во тој миг да заборавам на се.. Сексот насабајле е мрзлив, бавен, топол, а кафето после тоа направено од него најчесто во комбинација со овошје или благо е врвот на едно ново, прекрасно утро.
Само не утрински. На дечко ми му е страв да ми се приближи на сабајле да не го отерам кај што не треба. Кога ќе се разбудам едно 10-15 мин ми требаат да си дојдам себе си, не измиена мислам дека не личам на себе. Откако ќе ги извршам утринските ритуали, може колку сака.
Гласам за. За викенди, ако станам јас прва, бива. Прво се подсредувам па се прикрадувам назад. Иначе, маж ми нема шанси да ризикува да ме разбуди (кога ме буди некој сум намуртена до максимум). Умно чека да станам самата... Додека за делници... најискрено, многу сакам, ама најчесто сум таква фурија од доцнење што сексот ми е најмалку на умот...
Дефинитивно за Кога ќе се разбудам со тие допири и бакнежи по телото како и би оддолеала, и најслатко ми е.
Најубаво нешто. Скоро секогаш кога спиеме заедно ( на одмор или сл. ) го будам качувајки се врз него, или он ќе ме разбуди со допири. Најубаво!
Пред 4 саати дојде и одма се кутнавме на секс , беше преубаво , најдобар секс е утринскиот секс , онака уште не разбудени , поспани .