1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Утрински секс

Дискусија во 'Секс' започната од femina11, 21 октомври 2011.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Зависи од тоа како сум расположена, но дефинитивно не е лош утринскиот секс. Наутро често сум многу запалена, па најчесто немам ништо против. :) А дечко ми го обожава утринскиот секс и често тој ја превзема иницијативата.

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.256
    Допаѓања:
    43.722
    Ехехе, имав и ваква песна...
    Дека не сакам да ме буди аларм, туку машка ерекција!

Големо лајк за утринскиот секс! Ммм.
    Баш темава на Кајгана ја најдов и му ја постирав да се смееме. И така е! Нема ништо поубаво од заедничко будење, секс, туширање, и оп двајцата на работа!
    Насмеани, исциркулирани, смирени.

И цел ден си се мислиме еден со друг. :inlove:

На kate21, Divinebutterfly, crazyinlove19 и 5 други им се допаѓа ова.
  3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Јас сум за утрински секс :D Потоа денот ми е некако поубав.
    Кога спиеме заедно речиси секогаш јас сум таа што се буди прва. Немам проблем со расонувањето, некогаш кога ќе почнам да зборувам како навиена сум од сабалје. :lol:
    Потоа ќе гледам и него да го разбудам, полека онака нежно ќе го буцкам, и си знае тој што треба да прави :$

На JessieT му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.865
    Допаѓања:
    122.954
    Многу,ама мнооооогу ретко.
    Кај тешко се будам,трчам да варам кафе да отворам очи ,намќор сум невиден |( буквално вака.Не дај Боже некој да ме праша нешто,ме мрзи да зборам може само да климнам со глава-да или не :lol:
    А и шубе ми е и неубаво неизмиена,несредена :^)
    Сакам кога имаме цела ноќ,ден само за нас,како денес на пример :wasntme:
    Утрински секс не сакам и не практикувам.

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    па вака кога ќе се замислам сум немала бе :D а и незнам дали ќе бидам некогаш во состојба да имам мн.сум не флексибилна на сабајле... :wasntme:

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.053
    Допаѓања:
    137.017
    Инспирирана сум од вчерашното утро да опишам утрински секс за викнед, кај брачен пар со деца.

Се будиш со викање од соседната соба за помош поврзана со задоволување физиолошки потреби. Ја даваш неопходната помош, одиш назад во кревет, а таму партнерот, утриски зажелен. Почнувате да се галите и желбата се повеќе да расте - кога двете деца ви доаѓаат во кревет да се гушкаат. Се гушкате што се гушкате, како и обично бараат да гледаат цртани, ама за разлика од друг пат, сега ги испраќаш доле во дневна (со изговор дека даљинското на телевизорот во спална нешто не работи), и им пушташ цртани филмови.
    Се враќаш во спална, со голема возбуда и радост дека сте сами на спратот :D , ама и со желба да се заврши работа додека се може, т.е. додека децата се под хипноза на цртаните филмови.
    Таман нешто почнало да се случува - се слуша од доле: мамоооо, се заклучија цртанитеее! А на ова барање мора да се изреагира веднаш ако не сакате децата во рок од 30 секунди да ви се најдат во соба. Каналите за цртани филмови се заклучени, и кога ќе ги отклучиш тоа трае определено време што секогаш е различно, па потоа пак каналот сам се заклучува. Ред ќе сум воведувала со цртаните филмови, и сакам да не ми се врати :D

Се враќаш назад, се трудиш да продолжиш каде што си застанал, што побрзо тоа попаметно, и продолжуваш со вообичаените дневни обврски со дупло покачен адреналин - од сексуална возбуда, ама и од страв да не се качат децата горе додека бркаш работа :D

Спонтаност до лудило :D

На Mhhm, Lilliana, Giovanna и 9 други им се допаѓа ова.
  7. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.523
    Сакам утрински секс. Секогаш бил одличен, баш сме и двајцата онака напалени, а уште не сме отвориле очи како што треба :$ Не дека и јас сум нешто лесна на будење, обично мрчам по сабајлечки, цел свет ми е крив во тие моменти, ама дечко ми знае како да ме разбуди :)

На Mhhm му/ѝ се допаѓа ова.
  8. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.450
    Е утринскиот секс е најубав. Мене секогаш тој ме разбудува со бакнежи и допири. Не ме остава ни да се рассонам. Убаво му било да ме гледа така сонлива и да ме бакнува подолго време. И се разбира оваа адмосвера завршува со страсен и убав секс ]:) ]:)

На Mhhm и sonce777 им се допаѓа ова.
  9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.382
    Допаѓања:
    90.972
    Ах колку ми беше тешко првиот пат со дечко ми кога поминавме цела вечер заедно, па нели следува утрински секс. Се будиме и тој се закача ли закача. сака да ме бакне, а јас се тргам ли тргам.Гадни ми е бре! Почнавме да разговараме околу тоа и ми вика- ама сонце и мојот див не е убав и твојот не убав, ај опушти се.
    И така се опуштив :lol: Навистина ми е мака да го бакнам наутро, ама тоа дур да тргне, после заборавам и на здив и на се.

10. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Прекрасен ми е!
    Јас немам проблем со станување насабајле, не сум намуртена, ниту ми требаат саати да се свестам каде се наоѓам (а додуша кога спијам кај него, јас уствари око не склопувам), така да ефективно спиење не ни ми се случува таму. Тој е ист случај и во превод ние насабајле сме како нови и спремни да со утрото го направиме денот совршен :)
    Не можам да се воздржам кога ќе ги отворам очите, да не го допрам полното, како крв црвено напрчено устенце и во тој миг да заборавам на се..
    Сексот насабајле е мрзлив, бавен, топол, а кафето после тоа направено од него најчесто во комбинација со овошје или благо е врвот на едно ново, прекрасно утро.

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Само не утрински. На дечко ми му е страв да ми се приближи на сабајле да не го отерам кај што не треба. Кога ќе се разбудам едно 10-15 мин ми требаат да си дојдам себе си, не измиена мислам дека не личам на себе. Откако ќе ги извршам утринските ритуали, може колку сака.

12. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    нема ништо подобро од утрински секс после него енергија сила моќ ма до бескрај хихи

13. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Не,воопшто не сакам утрински секс.

14. Kaetana

Kaetana Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    2.919
    Допаѓања:
    14.564
    Гласам за. :)

За викенди, ако станам јас прва, бива. Прво се подсредувам па се прикрадувам назад. Иначе, маж ми нема шанси да ризикува да ме разбуди (кога ме буди некој сум намуртена до максимум). Умно чека да станам самата... :lol:

Додека за делници... најискрено, многу сакам, ама најчесто сум таква фурија од доцнење што сексот ми е најмалку на умот...

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Дефинитивно за :lol: Кога ќе се разбудам со тие допири и бакнежи по телото како и би оддолеала, и најслатко ми е.

16. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Најубав почеток на денот :)

17. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Најубаво нешто. Скоро секогаш кога спиеме заедно ( на одмор или сл. ) го будам качувајки се врз него, или он ќе ме разбуди со допири. Најубаво! :P

18. Tannaa13

Tannaa13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    36
    Најубаво нешто!!!

19. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Пред 4 саати дојде и одма се кутнавме на секс , беше преубаво , најдобар секс е утринскиот секс , онака уште не разбудени , поспани .

20. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    150
    утрински... што знам боље е навечер :)