Pa ne mnogu cesto (zatoa sto retko se budeme i sme doma zaedno vo isto vreme)ama ponekogas da go praktikuvam.I se soglasuvam so toa sto vi dava pozitivna energija preku cel den
Не сакам утрински секс , не сум запалена , а и кога се разбудам ми треба малку време да се расонам и воопшто не мислам на секс утрово
Е па олку лајкови на одредена тема не сум бувнала од моето постоење на форумов Мхм, да, утрински...после ластовички околу глава и пеперутки во стомак ол деј алонг... Сакам, сакам кога неговата рака нерасонето се движи по мене, сакам кога ќе ми ги бакне очните капаци за да ме разбуди, сакам кога го осеќам кон мене, сакам кога ме „користи“ за да „му“ тргне денот Јас станувам со насмевка, зажелена сум секој ден да се будам до него, гарант насмевката ќе ми е дупло поширока бе :geek:
^^^ Ме изнасмеа. Иначе, што знам, знам дека дечко ми го сака утринскиот, а и јас баш немам нешто против.
па како викаат утрото по денот се познава го практикуваме обично за викенд кога сме цел ден заедно и после секс сме расположени и најубаво и совршено си го поминуваме денот цел ден со нашите дечиња,и се разбира има и викенд што не сме во можност или не сме расположени ама ни тогаш не ни смета тоа што немаме
некако пред да го пробам не го сакав, и уште не го сакам толку многу ако можам да изберам наутро или навечер гласам за навечер. Но утринскиот секс си има посебна привлечност, нерасонетоста и утринската ерекција даваат посебен шмек на утрото и можеш ли да му одолееш? не не не... затоа искрено почнав да го применувам а потоа сум цел ден просто човек се навикнува лесно на убавините
Точно дека утринскиот секс е корисен и за здравјето воопшто и посебно за расположението, но како и се друго си има свои негативни работи. Прво здивот на мажите посебно на оние што пушат знае да биде одвратен насабајле, потоа оралниот секс е исто така непрактичен од повеќе причини, пред се поради лачењето на одредени секрети на вагината во текот на нокта. А, и мирисот на телото знае да биде непријатен поради потење во текот на нокта итн. Значи да но само секс без пропратните елементи, е сега ке речете па може да се истушираат, измијат заби итн. Но под утрински секс се мисли на секс веднаш о удењето без да станете од кревет, а не само поради периодот во кој имате секс. Значи да пофторам утрински секс е доар но не практичен.
мммммммммммммммммммммм...................два пати прошлата недела..........подобар старт на денот , здравје
Нема шанса да се разбудиме заедно, а да не почнеме со галење, гушкање и сл. што секако резултира со најубавиот секс а после тоа цел ден ми е преубав и не постои нешто што ќе ми го расипе расположението
Се согласувам со ова.Знам дека е убаво наутро да се разбудиш и одма..... ,но според мене јас не можам да имам односи ако пред тоа не сум истуширана,не знам зошто,но подобро се чувствувам така. Досега не сум пробала утрински секс и не знам дали ќе пробам.
Од истата причина и јас го засакав. А не го сакав не само пред да го пробам, туку и откако го пробав на почетокот не го сакав, ме нервираше што само што ќе отворам очи мојата посилна половина почнува со допири кои водат кон тоа. Некогаш сум многу мрзелива наутро пред да се расонам, па дури немам желба ни за таква активност. А ако веќе енергија не ти недостига, убава работа е да, цел ден ти го разубавува, а и како подобар да е сексот наутро, и јас мислам дека за тоа е должна утринската ерекција.