Имам пробано,ама мене сеуште не ми е многу интересен и убав,повеќе сакам денски или пред спиење,најверојатно утринскиот ќе го оставам кога ке подостариме,па ќе му е онака цврст само насабајле
Неколку пати сме имале утрински секс. И јас не сум баш утрински човек, ама добро ми дојде прво ова па после сите други обврски. Тој станат пред него, по малце допирање и таа реагира. Така ти оди тоа...
поубаво чуство од тоа нема признајте девојки,јас уживамммм тотално и зависна сум од него....ммммммммммммммммм преубаво еееееееееее
мене многу ми се допаѓа утринскиот секс. онака полурасонета и почнува да ме гали и пали. и потоа секс за добро расонување и денот е супер
Се будиш со ЕМСИ МЛОХАВИ во нечива женска уста. Како тоа може да не е профи ? Одлично е. Кога ќе имам жена тоа ќе биде рутината.
утрински секс...преубаво...се будиш..другарот станат пред тебе..и имаш место каде да го прошеташ..па и другаркава ако е напалена...неопишливо...
А утрински за (како што кажа една феминка погоре) дупла доза адреналин и насмевка цел ден...и сеа шо прајме??? Се работиме и наутро и навечер
Одма после отваρање очи ме го саκам, ама аκо се извρшат неκои утρинсκи ρитуали пρед тоа набρзинκа може.Јас не сум тежоκ човеκ за будење, ниту паκ имам пρиблем со утρинсκа мρчливост таκа да тоа не ми смета...иаκо сум поголем љубител за онаκов попатен уз теκот на денот, онаκа ти се пρисаκува се плеснуваш и пρодолжува со бρишење пρашина
Кога сме заедно не пропуштаме прилика за такво задоволство после тоа цел ден насмеана никој и ништо не може да ме изнервира.