pa interesno e ponekogas i utrinski seks da se praktikuva...posle cel den relax i srekni. plus nema vreme za opteretuvanje so sekojdnevni problemi samo se prepustas i uzivas, posle toa tusiranje i super pocetok na denot. toa ni kafe ni dorucek ne moze da go zameni
Па така-така ако сме заедно,убаво е ама зависи,расположение од синоќа и сл..ма се зезам он коа ќе фати хаха уште не измочкана..тууФ па дали не е убаво.. ( т е с н о )
Според мене од утрински секс нема нешто поубаво.. Така уште нерасонети...За да појде денот не за друго.. хахаха.. Еее колку пати каснев на предавања ради таа работа...
Utrinski seks ? Mmmm prekrasno e da ja ispratis partnerkata srekna i nasmeana do usi...toa e momentot koga taa gi oblekuva sandalite,patikite ...a toj i se pripiva otpozadi galejki ja po zadnikot a taa nema kade da brga od zatvorenata vrata skoka kako izgorena i se pripiva do nea..bez mnogu rassoblekuvanje.da se sluci eden taka interesen i prijaten utrinski seks..pa ona trcajki po avtobusot da se podnamestuva dodeka si se smeska vo sebesi....
Ма каков утрински секс. После тоа немам желба за ништо. Маж ми не смее да помисли да ме буди сабајле.
Trcankata za na bus ili taksi,po pat dodeka odis se mestis i si se smeskas ili si pees vo sebe nekoja pesnicka..posle toj ahh utrinski seksss
Pa dobro vo najiskrena forma osven sonceto sto zirka niz roletnite sto drugo bi mozelo da ti gi otvori sirum ocite ? Partnerkata koja se rastrcuva onaka provokativno polurazgolena,trca tamu vamu se sminka se cesla se doteruva za narabota..ottuka pocnuvat da kopkaat mectite za utrinski seks..a slagot koga ke ja zdogledas..kako da kazammmm podnapucena vo hodnik,na nea helanki koi otcrtuvaat oblini iliiii nekoja zgodna suknjicka koja vo taa pozicija malku pokriva...oblekuva sandali a kolkovite igraat..e toa e kapak na se.....tuka puka filmot i se raga onoj utrinski seks koj posle preki cel den te tera na vozdiski,na vlazni misli i......
Taxi ? Ic ne e los i toj prevoz,sednuvas na zadno sediste vadis karmin i odledalce i go popravs veke prethodno razmackaniot karmin,ocite koi radosno svetkaat i razbusavenata kosa nemozat da ja sokrijat utrinskata aktivnost..taksistot sramezlivo odvreme navreme te zirka vo pomosniot retrovizor ..ti igraat kolenata,cupkas vo mesto..go vrtis utrinskorelaksirackiot seks vo misli...