nie nemame utrniski seks odamna on odi porano na rabota taka da i nego ne mu se stanuva porano a nitu pak mene
Е па добро утро на темава денот може да почне... Насмевка и расположението на максимум многу подобар од вечерниот...нема работа што не може да се заврши кога денот вака ти почнал.... П. С. Цел ден ќе си ваков после
Utrinski seks nesto posebno. Zosto? Zatoa sto togas erekcijata e posebna, narocito ako si naspan, a isto taka ako e odmorena i dobro raspolozena do mene zenskata, togas paga ne normalen seks. Ubavo utrinsko cuvstvo.
Ја сум за секс во било кој дел од денот ( секако ако тоа го дозволуваат условите ) . Утринскиот е најубав нормално . За добро утро .
Секако дека да. Првата партија спора, лабава, долга, таман за дорасонување, а втората и третата диви, јаки, брзи и без емоции.
Па ако чувствуваш нешто кон личноста и при бавен и при див секс ќе има емоции. Ако не чувствуваш тогаш тоа е друга работа.
Без да чувствувам потреба од дообјаснување и полемизирање, си го пишав моето мислење на тамата. Отворете друга тема за секс со и без емоции и таму ќе полемизираме за тоа. Штета па нема да дознаеш на што точно мислев.
Ова е форум. Форумот служи за да се дискутира. Ако не очекуваш некој да ти реплицира воопшто и не пишувај мислење.