Преферирам секс навечер, најубаво ми е. Наутро мм брза за работа, ќерката се подготвува за училиште, немам време да мислам на секс во тие моменти.
Омилено ми е наутро! Али го имав само со дечкото со кој шо идев долго време пошо само кај него останував да преспијам. Ми фали ова, ми иде да му пишам пак
Sabajlevo ja nacekav bez decata se izlezava vo maicka i tanga a jas ko i obicno so dignat vo bokserki taka utrinski. Se sluci mnogu dobar utrinski seks, za okolu 30 min uspeavme da se ispraznime i jaa i ona. SINOKASNATA NAPNATOST SI DOJDE DO IZRAZ....UFF.
Според мене нема нешто подобро од утрински секс таман денот да ти почне како што треба и тоа додека си сеуште поспан
Често знам да имам утрински секс, нерасонета, возбуда... искрено ми се допаѓа таман и денот да тргне на убаво
Утрински секс за убав и успешен ден да се наполниш со позитивни енергија. Повеќе сакам навечер, ама понекогаш и утрински не е лошо.
Утринскиот ми е некако посебен, поенергичен, смоот, онака лсдна празна глава насочена на емоција, страст….затоа утринскиот секс ништо не го менува
Најубавиот сех се случува на утро секако да не бидеш оптоварен со дневните обврски да се препуштиш на уживање