1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Училишен споменар

Дискусија во 'Литература и уметност' започната од kuchka, 24 октомври 2010.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.864
    Допаѓања:
    25.303
    Охохо колку споменари имаат напишано моиве раце .. Хит беше кога една школска , наставничката по англиски " ја фати " како се потпишува во мојот споменар среде час , и го зеде и читаше пред сите , за сите до тогаш потпишани :rofl: . Од тогаш ме зеде на зуб жената и све кецови ми пишуваше до крај година , едвај до двојче стигнав (facepalm) , а не е дека сум тапа англиски :| . Напротив , многу добро ми одат јазиците :sun: . Е ѕоа ми беше последниот споменар , и се заколнав дека никогаш повеќе нема да имам споменар :devil: .

Фан факт : некој од соучениците ја оговарал наставничкава по англиски , па затоа ме зеде мене на зуб :D демек " твој споменар , ти ќе сносиш последици :devil: " .

2. Евроазија

Евроазија Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2022
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    2.375
    Имав и имам многу споменари.Си ги чувам сите до еден на тајно место,зашто стварно има некои нешта што не сакам никој,ама баш никој освен мене да ги дознае.:wasntme:
    @CrazyGirl15 јас да би била на твое место искрено не би се ни појавила во училиште,од причина што сите би ми се исмејувале.;(

3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.864
    Допаѓања:
    25.303
    Помина веќе . Кај нас во клас тоа траеше три дена . Среќа што тоа се случи кога веќе се префрлив во друг клас . Да бев во стариот клас , дефинитивно ќе се отпишев од училиштето . Класот во кој се паднав јас во прво одделение се состоеше од " деца на овој и оној " . Јас бев дете на обичен трговец . Отсекогаш бев мета на булинг . Во седмо одделение , конечно сфатив дека тоа што ги трпев ми нанесува здравствена штета , па го променив класот . Затоа и можев да се појавам во училиште без грижа на ум дали и денес ќе ме исмејуваат .

Класниот на крајот преговараше со наставничката , па на крајот не 2 туку 3 ми имаше ставено . А јас си ја научив лекцијата , на потежок начин :D .

На Евроазија му/ѝ се допаѓа ова.