Здраво, Би сакал да знам дали можи да се префли од Финки на ФОН? кои предмети се признаени и која е цената на школарина?
Можеш да се префрлиш ама веќе Фон не е Фон.. така да тешко можеш да си го дозволиш ако си малку натпросечен граѓанин.. Сега е поскап и од Американ.. Цената е според бројот на ектс во семестарот
Сакам да се префрлам од ФИНКИ на ФОН, како е со полагање на факултетот, доаѓам полесно за да поминам, да не испадне исто ко на државниот? Дали тоа што е на вежби истото се паѓа на полагање, каков е типот на полагање?
Здраво, Дали има некој што запишал постдипломски студии нс ФОН? Доделена ми е целосна стипендија за мастер студии но никаде не можам да најдам инфо околу тоа кои се услови треба да се испочитуваат(просек/ присуство и сл) ?
Здраво , дали некоја од членките има скрипта книга или матрејал што може да ме послужи за предметот Разузнавање
Здраво, дали некој знае дали дипломата од ФОН е признаена, пример во Америка на еден факултет прашав ми ја признаа па ме интересира дали некој имал искуство од друга држава да сподели?
Zdravo dali ima nekoj sto studira angliski na fon i dali mozhe da mi dadete povekje info za toa kakov e materijalot, kako se polaga i sl?
Здраво, дали има некој што студира на фон економски, да ми даде повеќе инфо околу материјалот, процесот на полагања и друго? Фала однапред!
Zdravo, Sakam da ve prasham.Dali ima nekoj sto studira kompjuterski nauki na FON, pa da mi kaze mislenje kako se dvizaat studiite i predavanjateo i opsto kakov vpecatok vi ima ostaveno za tie sto studiraat ? Zainteresiran sum okolu toa, pa mi treba nasoki okolu toa. Vi blagodaram odnapred Pozdrav,
Последниве години имаа таква промо акција за да дополнат места, ама упис во прва година кошта колку што е сликата погоре.. И мене едната диплома ми е од ФОН и кога јас студирав беше 2000 евра.. Ама тогаш си беше ФОН, не беше продаден.. Сега одат на картата дека и некоја странска диплома се добивало, зависи од кој факултет ќе го одбереш..
Искуство со ФОН мастер студии? Имаат финансиска поддршка, па можеби ќе успеам да земам некој процент попуст.