dali znae nekoj kako mozam da se prefrlam vo druga grupa na feit? ili ako ima nekoj sto e prva god neka mi pise.itno mi e
Ако сака некој нека ми пише ЛП број или каде можам да најдам професор приватно за Математика 1. Ми треба час или два ништо повеќе, чисто да ме насочи на што да обрнам внимание за да не си го трошам времево залудно...некој од кој сте задоволни или што знаете дека ги бива.. Благодарам
Дали може некој да ми каже за предметиве ми треба некој лесен со 3 кредити: -комуникациски и презентациски вештини -практикум по компјутерски вештини и алатки
zdravo decki ako moze nekoj da mi kaze poveke za feit smer KTI i KSIAR kako e predmetite profesorite dali e mnogu tesko?
Кои смерови се најперспективни но не бараат премногу бубање? Знам дека е тежок океј е тоа нешто подетално околу смеровите?? Одлична ученичка сум и ја сакам математиката на економски сум.
http://www.fakulteti.mk/upisi/2017-2018/rezultati.aspx Провери според резултатите од претходните години, иако не се некое објективно мерило ќе знаеш од прилика.
Дали ќе може да ми даде некој повеќе информации за феит? Дали е некој заинтересиран за таму и кој смер?
мала помош околу факултетот... објаснети ми за смеорт ктии лесно тешко и дали примаат со завршена матура
Лесно на ФЕИТ нема а за примање примаат ама зависи до конкуренцијата окулу 70 бода ти требаат отприлика
Дечки ќе ве молам за основни податоци за следните професори: Вангел Фуштиќ Антон Чаушевски Влатко Стоилков Атанас Илиев Горан Рафајловски За нив ме интересира дали се лесно достапнии и какви критериуми имаат за полагање на испити?
Дечки. вака јас сум 4 година на гимназија и веќе за брзо ќе морам да одбирам предмети за полагање. Најмногу се мислам за ФЕИТ ама пак незнам ништо во врска со смеровите и како што гледав најмногу ми привлекоа внимание КТИ и ЕАОИЕ . Ако можите тие што сте на овој факс дајте ми некое мислење, ќе бидам повеќе од среќна, п.с бидејќи незнам ништо во врска со програмирање малку ми е страв па затоа сакав да знам и колку од програмирањето е застапено и дали е тешко