Во размислување сум за факултетов. Ке може ли да ми дадете некои информации кои предмети се учат, каква работа можам да добијам со него, каде се наоѓа итн. Ако има дупла тема избришете ја.
Факултет за дизајн Ве молам доколку има некој што стурира на факултетот за дизајн ( дизајн на било што),нека ми каже нешто повеќе за него. Ви благодарам однапред. Доколку има иста тема,слободно во канта.
Факултет за дизајн Јас знам за Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер при УКИМ, мој другар студира таму, нов факултет е, од пред неколку години, одвоен е од Шумарски мислам, и другаров е многу задоволен од однос, учење, услови и итн. Еве ти линк, па разгледај сама http://www.fdtme.ukim.edu.mk/
Дизајн и технологии на мебел и ентериер -нешто повеќе за овој факултет, дали е многу тешко и дали има многу математика?
Основна математика имаш,не е нешто кој знае колку тешка......иначе ако нешто те интересира секако дека нема да ти биде тешко,ама споредбиве француски со дизајн и ентериер......чудни ти се малце.
Kerka mi e na ovoj fakultet sega e prva godina. Ubav e fakultetot, dosta kreativen, ima za crtanje poveke, pomalku teorija taka da ako ti odi crtanje nema da imas problemi
Здраво! Јас моментално сум четврта година. Честопати размислувам овде да се запишувам на смерот Дизајн на мебел и ентериер. Дали би можел некој што учел или има некој познаник што завршил овде да ми го опише факуктетот и нормално кои се недостатоците.