здраво девојки, и мене ме интересира истово дали можеби има во копирниците кај мавровка? Ве молам насочете ме каде би можела да ги најдам книгите/материјалите
ајде ве молам кажете нешто за овој факултет тие што го учите јас би сакала да учам психологија иначе сум трета година в гимназија ,навистина ме интересира нешто повеќе кажете што конкретно изучувате и дали е многу тешко
Decki zdravo.Sakav da ve prasam dali e mozno so 87 poeni da se vleze na ovoj fakultet?Ima li golema konkurencija?
Ако мислиш на Филозофски насока психологија, тогаш можно е да те стаат во приватна квота зошто преголема е конкуренцијата.
Здраво женски Ми треба помош и мислење, прва година сум на факултет и сум на род.студии, сега втор семестар имам редовен Психологија кај проф.Елена Ачковска и исто така избрав изборен Психологија на семејството( ми се гледа интересен) кај проф. Орхидеја. Какви искуства имате со тие две професорки, дали многу бараат како е за колоквиуми итн...? Прочитав за нив на форумов што имате пишано од пред неколку години па дали се имаат променето хаха за сигурно пак да си прашам
Орхидеја како ќе ја фатиш во момент некогаш е мрзлива ветрушка, некогаш ок. За оценување е реална- колку учиш добиваш. Елена си е супер
Detektivi i bezbednost na fakultetot fon ... dodiplomski studii a sega sakam nesto da se zapisam na poatdiplomski ama ne sakam na istiot fakultet ama sega na fon nema fakultet psihologija