Не се воопшто тешки, плус тоа олеснителна околност е што дава три наместо два каков што е принципот кај другите. И на испит не е тешко, дава три или две есејски прашања. Ама ти советувам да си положиш преку колоквиуми за да не се замараш. + Совет: обрни внимание на цртежите, на некои генерации им има давано да нацртаат нешто веројатно околу мускулите и слично.
Јас пак на темава Како требаат да изгледаат семинарските физиологија?Ништо конкретно не ни кажа, а бидејќи немам досега правено семинарска навистина не знам како да ја направам
Здраво.Сакам да прашам нешто за медицинскиот факултет во Тетово.Дали конкуренцијата е голема за запишување на тој факултет?Дали може само 1 семестар од првата година да се студира таму и потоа да се префрли во факултетот во Скопје?Дали на префрлувањето имаат значење оценките од средно или само факултет? 100% ли е загарантирано префрлувањето?
Здраво, ми треба некој/а кој/а може да направи семинарска на предмет еволуциска психологија, тема - љубомора. Кој/а може, нека ме исконтактира во порака.
Вовед една страна, главен дел, и заклучок исто така на една страна, содржина, наведена литература и тоа е тоа, може и слики да ставиш... Во секој случај, нема да и чита, не се мачи многу.
Да ме советувате, или барем да споделите искуство за изборниве.Навистина не знам дали да земам креативност или трансформација на конфликти.И двете изгледаат интересно и не ќе можам да одлучам.
Според мене трансформација на конфликти кај Ана. И предметот е многу интересен и професорката може да го предаде феноменално, вежбите се уште по интересни и различни од било кои други предмети. За креативност незнам- беа задоволни тие што го избраа ама подетално, некој што го слушал.
Дали е признаен факултетот по психологија на уким во другите европски држави и како што може да се вработиш со него?
Можете да ми кажете отприлика какви прашања дава Николина на колоквиуми од теорискиот дел по дескриптивна статистика??
Dali so zavrseni 4 godini psihologija moze da se raboti kako psihoterapevt ,potocno da se vrsi psihoterapija ?ili mora da se ima i magistratura za klinicka psihologija?
^ Не не, од што изигравав многу паметна и не набројав други смерови во случај да не ме примат, си останав незапишана и на двете желби што ги имав.