Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фантазија за вашиот живот од соништата !!

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од s1a1n1d1r1a1, 10 ноември 2010.

1. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    голем оптимист сум во врска со мојата иднина
    само си сонувам јас дека си живеам во New York и дека си имам станче такво малецко скромно и милениче и сум манекенка-по можност во Викторија Сикрет иако е невозможно ама пак си верувам и си сонувам ја(кои сонови ги имам тоа ти е ... )

На supergirl22 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    2.268
    Живееме во најстариот кварт на Барселона- место со дух и долгогодишна историја. Во тесна зграда, на третиот спрат. Долгата сукња ми се влече по подот и мирно седнувам на дрвениот стол. Започнувам да ја пишувам најновата колумна за дневниот печат. Зборовите непрестано се нижат. Влегува тој. Нежно ме бакнува и силно ме гушка. Го зема платното и почнува да слика. Нашиот стан го беше претворил во негово сликарско ателје. Во кујната го приготвувам попладневниот чај. Повторно се враќам крај него. Го набљудувам како слика. Одеднаш вратата од нашата соба се отвара. Се појавува мило девојче. Нежно го трие лицето, прашувајќи не- што правиме без неа?! Тоа е мојата Катја. Нашата Катја.

За среќа не е потребно повеќе од ова. Најмилите и нивната љубов.

На vitamina, theowndemon, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  3. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Ако постои нешто вакво :) Јас мојот свет многу пати во сонот го замислувам како Земјата на чудата. Бев во план да си нацртам вакво во детска :)

4. eminil

eminil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    130
    и јас сум од тие големите фантазери :lol:
    Значи...прво сакам да научам да свирам чело (про.) 8). после да завршам na Univerity of Bristol. Иако сега насочена сум на стоматологија сакам да бидам еден од попознатите кардиохирурзи :) ]:) (една од поголемите желби) или пак да си имам своја ординација (се разбира позната)
    ЛОНДОН.
    Да имам маж(по можност да има плави очи :rofl: ) кој ќе работи во некоја фирма. Две дечиња.
    Едната така поголемка куќа и една мечка да се возам низ Лондон.

5. supergirl22

supergirl22 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    11
    Тотално исто фантазирам и јас се од а до ш што си напишала :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: И да бидам ангел на Victorias Secret :* :inlove:

6. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Живеам во Менхетн и сум психолог кој добро си ја врши својата работа.Ги слуша луѓето со големо разбирање и нивните проблеми ги зема како свои за да ја свати суштината на нивното страдање. За одмор и релаксација одам во мојата куќа каде што ме чека мажот ми кој е атлетски граден и е познат архитект и трите деца ( едно машко и две женски) и велат дека јадењето е превкусно. Мојот маж секој ден ми вели дека за него сум најубавата жена на светот.Едноставно ме гледа како капка вода на дланка.Во викендите ги носиме во луна паркови а понекогаш и ние како деца се качуваме на балерините и заедно се забавуваме. Често се слушам со своите другарки од средно со кои сеуште контактирам како вчера да сме се разделиле иако одтогаш поминале години. Секој е среќна во својот живот и многу постигнале. Мајка ми веќе нема проблеми со дишните патишта. Сестра ми има родено 2 мали дечиња кои едвај чекаат да се видат со моите :)
    Oва е мојата фантазија...

На LadyDaget му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Филмски режисер и автор на неколку филмови и книги.
    Би живеела во некој изолиран песочен предел, по можност Калифорнија. На некој ранч, во дрвена куќарка Western стил. Додека во близина би сакала да се наѕираат високи планински предели придружени со богата флора и фауна каде секое утро би берела шумски плодови, додека пак на пладне со сребрениот кабриолет би се одвезувала до најблиското кафуле за да испијам по некоја чаша виски.

Често би патувала по различни дестинации во светот, за да ги посетам местата каде царува недопрената природа. Во меѓувреме, на летните одмори кои преферирам да се одвиваат на море, за време на забавите би остварувала краткотрајни пријателства со потполни странци кои би ме инспирирале да ги пишувам идните книги и сценарија. Истовремено, би го менувала изгледот во смисол стил, фризура, за некој од нив да не ме препознае. Воедно, ќе пробам да се држам подалеку од медиумите, како би постигнала мирен и спокоен живот без многу разбранувања.

Последна измена: 27 мај 2015
    На vitamina, mackica1, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Ајјј кога ќе земам да фантазирам крај ми нема...Од пејач до новинар и назад хахаха...Епа да бидам пејач ми е најголема желба тоа гласот ми неваља тоа друга прича...Па живеам некаде низ Беверли Хилс во преголема куќа,па возам Range Rover па си правам светски турнеи па ти реков ми рече па си имам и свое реално шоу...Што уште не :wasntme:

На Anabelle.Amorette, Someonespecial и Summerlover им се допаѓа ова.
  9. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Да погодам..Прва гостинка во шоуто - Лејди Гага.
    Само имај в предвид дека тој период она веќе ќе биде бабетина. :P

На Someonespecial и Ketchup им се допаѓа ова.
  10. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Море каква Гага прва гостинка ти ќе бидеш ×D

На mackica1, Lella, Valerin и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.776
    Допаѓања:
    169.492
    Најголема фантазија/ сон ми е да бидам професор по биологија, да имам две машки деца - Давид и Давор и маж металец, со долга плава коса, да свири тапани. Да живејме било каде, Лондон по можност (dream location) и да не сме пребогати туку да имаме доволно колку Давид и Давор да се задоволни. Сакам деца онака шо ќе бидат приврзани за мене и да сакат едноставни работи. :l:

12. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Па,таквиот живот би бил многу поразличен за разлика од овој сегашниов.Би сакала да живеам на некое не толку бучно место,професија-гитаристка,а друг начин на кој исто така би можела да заработувам би било пишување на песни и книги.Сето слободно време би го посветила на цртање,учење нови јазици и патување. Куќата во која би живеела сакам да е средна големина,да има витраж прозорци на поткровјето,а тоа би било соба каде што би можела да уживам слушајќи некоја балада во позадина,смислувајќи наслов за следната песна/книга која ќе ја пишувам. :inlove: Во куќата би сакала да има еден посебен ѕид на кој би ги чувала сите можни слики со моите пријатели и најблиски,нешто како ова:http://cdn.images.diyselfies.com/images/0763/3781/main.jpg ,да имам посебна соба како домашна библиотека. ^_^ Би сакала да имам тетоважа,различен стил на облекување,еден олд тајмер и да се изнауживам во животот. :smirk: Мислам дека набројав се' . :?: :lol:

На Ketchup, Someonespecial и Valerin им се допаѓа ова.
  13. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    Пааа, вака... :angel:
    Писателка на неколку бестселери, воедно професионален фотограф со овековечени најубави парчиња од секое делче на светот во својата колекција... од што ми било отсекогаш скриена желба нешто креативно па еве во фантазијава две у едно, кад је бал нек буде маскенбал :lol:
    Место на живеење (погодете од три пати :wasntme:) - Италија... на некое топло и мирно место меѓу препознатливите тесни улички, во vintage романтична и осветлена куќа со голема, прекрасна градина и огромна библиотека. ^_^
    Тивок семеен живот со пронајдената сродна душа, по могучност од таму :angel: , а слободното време исполнето со патувања без да остане непосетен ниту еден агол од светот вреден за посетување, учење мнооогу странски јазици и запознавање различни култури. :inlove:

Ми нема крај кога ќе се занесам вака во фантазии аххх... :angel:

На Lella, vitamina, Sunshine.Sunshine и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Someonespecial Ништо неостварливо Спешалке, потруди се сонот да си го претвориш во реалност :hug:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.683
    Допаѓања:
    79.792
    Јас сум скромна во тој поглед. Сакам само да сум успешна во својата кариера и да имам среќно семејство.

16. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.712
    Не фантазирам за нешто невозможно, туку само во рамки на реалноста.

На Lovelybaby<3, Недопирлива5 и Aleksandra9999 им се допаѓа ова.