@Tan4ence не мешај баби и жаби. Безвезе ти е споредбата. Како можеш нарушување на приватност и навредување пред цел свет да го споредиш со кражба на човек кој една ипол година да не набројувам што правел бидејќи наведена е како љубовница? Можеби цел период ја имала картичката за да ја исплати господинот
Значи, луѓево своеволно го споделиле пинот со жената. Не е дека она извршила кражба или некоја измама. Тоа што они биле слепи од вниманието на девојкава и пробувајќи да и угодат на било каков начин ги довело до тешко срање. Тоа е, може секому да му се случи ако не размислува разумно. Да размислиме логички. Чим повеќе мажи свртела, тоа значи дека кратко време се гледала со секој од нив. Што по ѓаволите ги натерало да и дадат пин на жена што ја знаат толку кратко време? Очигледно е, дај му добар секс на маж и контролирај го како сакаш.
Абе и да ја пријават пак лагано ќе си помине.Е сеа ако ја фатат да им буричка по работи за да најде нешто код ова она може построги да си помине
Епа ете така е со некои мажи за жал (јас сум машко али неверувам дека некогаш така непромислено би изреагирал
Па ете уште еден индикатор. Ако била млада девојкава или барем гуд лукинг, така мислат они ќе добијат младо месо во денешницава.
Конкретно за случајов, ќе ги искористам процентите на Амди Бајрам за да ја искажам својата сигурност дека не е клептоманија у прашање. Значи, 102,5% сум најпренајсигурна дека женава има план и дека делува според истиот. Очигледно си има создадено мрежа у која шо го лови пленот, прилично успешна. Не знаеме дали праи пируети у кревет, али затоа по се’ прикажано, знаеме дека е одлична во ова! Самото тоа шо дотичниов не и е прв кој го измамила си кажува многу, а ваљда вечер и ќе си легне мирно до новиот љубавник. Не сум чула до сеа за селективна клептоманија као оваа на женава за пари
Искрено, само ми падна жал за тој што парите му биле наменети за семејни долгови. За другиве, мутави. Како што жена може да те заеба и издрибла, никој друг не може.
Тој 59, савршен пар Нека им биде за памет на тие што бараат младо месо и го добиваат за брзо - премногу добро за да биде вистинито
И стара може да те измами. Таквите идат според однапред подготвен план. Знаат кого можат да насанкаат.
Абе годините немаат везе.Она да и било до години и да била дотолку светица во карактер што се вели немало сето ова да го прави.И 30 да имала а тие 60 пак истото само би била уште поомразена меѓу луѓево.
Абе и вдовица и швалерка кога го насанкала и го зезнала тоа му е.Ама сигурно се правела пред нив како жена од соништата и поверувале.Ептен изгледа направила ни на крај памет да не ти дојде.Донекаде респект и за жртвите треба.