Здраво, да прашам некој што го користел ова како сте задоволни од ова дали навистина помага за акни и лузни?
Јас само што го купив маслото само еднаш имам ставено и искрено сум задоволна.Да си го купиш мислам дека ке си презадоволна
Зошто во тековниот каталог(на страната гледам) не можам да ги најдам кармините? И уште едно прашање. Искуства со цц кремот?
Јас немам сретнато во каталогот пудра за тело не од кога работам. Можеби имало порано стави слика ако има да видам за што се работи оозз
Јас го немам користено но многу често го порачуваат и се задоволни од него. Јас го користам тој од лаванда за мрсна коса и сум презадоволна
Дали некој е заинтересиран за работа со Фармаси козметика. Многу попусти и прекрасна мотивациона програма за почетни
Дали некој ја има користено CC кремата , јас имам масна Т зона и неколку акни па како стои со покривноста ?
И цц и бб ги пробав, повеќе ми се допадна бб за тој тип на кожа.Подобро изгледа на лицето, покривна е и трајна.
Мотивациона програма за почетници Станете дел од тимот и на Фармаси и уживајте во привилегиите кои ви ги нуди 》Зачленувањето е бесплатно 》Бесплатни каталози 》Производи со попуст до 80% 》Попуст на нарачки и до 33% 》Подароци 》Патувања 》Едукација ♡Дружба и забава додека работите. Подетални информации во порака .☺