Дали е добра и доколку ја имаш користено дали си задоволна, имам чуствително лице и во последно време многу сум исфрлана со акни?
Да ја користам и задоволна сум. Имам масна т зона со суви образи и не ми ја суши кожата на образите а и супер ја одстранува шминката
Amelia dokolku imas masno lice bi ti preporacala tonik za cistenje na lice od cajno drvo isto od farmasi. Mozes da si go zemes i kremot za lice od cajno drvo.. imam mnogu zadovolni klienti od kolekcijata na cajno drvo.
Не, лицето ми е суво. Дали се добри пудрите на Фармаси препорачајте покривна и хидратантна да не го суши лицето? Конкретно ме интересира за BB и ЦЦ кремот, дали се покривни и дали го хидрираат лицето, бидејќи ми е суво? Јас како што знам ББ кремата не е покривна но гледав туторијал кај што ставаа од ББ кремата на Фармаси и баш се изненадив од резултатот лицето блескаше беше многу добро покриено како и со обична пудра не се познаваше дека е ББ изгледаше прекрасно?
Лично, сум презадоволна од ББ кремата. Не е тешка на лицето, покрива солидно, и навистина дава убав сјај на кожата. Во последниот каталог цената беше ептен намалена, и си земав дури три. Го имам пробано и ЦЦ, но повеќе ми одговара ББ. Јас денес како промотер на Фармаси се чувствувам Исто и за прајмерот имам само позитивни коментари. Искрено, не го користам често, можеби два-три пати месечно, но ми го прави лицето совршено.
Бидејќи знам другите BB креми не се покривни, како што се на Авон, Гарниер, значи на Фармаси покриваат барем малку би сакала да ја пробам, ама знаете ли дали имат тестери, бидејќи сакам да видам која нијанса ми одговара они се 2 нијанси така медиум и лајт?
Lajtot e prebela.. jas ja imav tester ama ko rozeva bev od so bese bela hahah... ako si plava ama stvarno plava i bel ten togas zemi ja... ami mislis deka ima i pobeli od tebe definitivno Medium. Lajtot e za luge beli prozirni duri haha
Не знам дали има тестер,јас ја користам лајт нијансата, но како што кажа членката Leo-Nora, таа е погодна за навистина бел тен.
Povelete stanete del od mojot tim,besplatno clenstvo,mnogu zarabotka,mnogu popusti.I pred se mnogu novi poznanstva.Priklucete se vo timot na Farmasi,iskoristete gi akciite za novi clenovi od ovaj mesec.Pisete vo inbox za podetalni informacii!!
БЕСПЛАТНО ЧЛЕНСТВО ВО НОЕМВРИ Бесплатни каталози за старт ! Време е за многу новости и попусти во ФАРМАСИ ! ПОДАРОЦИ И ИЗНЕНАДУВАЊА !!! Специјално одбрани сетови од 39 ден само за новите членови! За подетални информации пишете во порака пополнете го вашето слободно време со нешто корисно Зачленете се и уживајте во попустите. Сите заинтересирани пишете ми порака
Дали некоја ја користел кремата за исправување на коса и како сте задоволни? Јас сум многу разочарана од шампонот со лук за малку ќе останев без коса од него. Го земав за побрз раст и од него косата почна нагло да ми опаѓа дури се исплашив дека од нешто друго е среќа ми текна да го прекинам и се спасив на време....
Немам време да листам на претходните страни, ме интересира дали некој има ја пробано кремата за локни и дали е добра?
Јас ја пробав кремата за исправување коса,супер е, пак ја пеглаш или поминуваш со четка и фен ама многу брзо се исправа,и косата е свиленкаста. Инаку имам брановидна коса која не е ни права ни нешто којзнае како виткана, па сакам да ја пробам и онаа за локни,баш ме интересира дали некој ја пробал. Првпат се зачленив овој месец и само кремата и пудрата ВФХ про ја пробав,прекрасна е, и тоа најсветлата 00 нијанса, а досега сите пудри ми беа потемни,првпат најдов идеална нијанса за мојата светла кожа.[/QUOTE]
Zdravo, najprvin se izvinuvam sto pisuvam latinica , no nemam mk podrzka na telefonot. Za site zadovolni od proizvodite na Farmasi I site koi sakaat da se zaclenat moze da me kontaktiraat vo poraka, so zadovolstvo kje im objasnam. Pozdrav ☺️