Девојки дали некој сака да се зачлени во Фармаси,има многу убава програма за добредојде во која добивате многу производи од фармаси по намалени цени и многу подароци.Ако сте заинтересирани пишете ми лп за да ви ја пратам програмата
Mr.wipes се на пола цена, вв кремата намалена на 250 мислам со купен Др производ во износ од 99 ден , и уште две три работи имаше такви
Zdravo pred nekoe vreme ja vidov grupava za ovaa kozmetika i pred dve godini edna koleska mi ponudi da go razgledam katalogot prven ja odbivav poslem go zemav posto mi trebase nekoe pudro da si poracam, se do den deneska mozam da kazam deka skoro mn rab od nivniot asortiman na proizvodi koristam od sminki pase do licna higiena i mozam da kazam deka se vrv za razlika od avon od proizvodi, dali se slozuvate so mene
Универзалното средство за флеки го има ли користено некој дали е ефикасно Ми треба за флеки за алиштата од децата пр од сокче флека од чоколада нешто кое и после перење се познава малку дали би помогнало средството?
Ако мислиш на тоа што е пола кило со розово на него за флеки, ние сме презадоволни сок од боровница извадивме од жолто фустанче искрено не ни верував дека ќе помогне со оглед на цената ама скроз ја изваде
Се нервирам за ББ кремата 4 нијанса ми е многи темна. 1 е премногу светла, 2 нијанса многу ми го црвено/розово први лицето светла е. Уште 3 нијанса ми остана да ја пробам, ама не знам дали ќе ми се погоди ја користили некој 3тата нијанса да каже коментар?