Да, веќе ја порачав не е лоша, но пак е темна малку. И не покрива многу, но за разлика од другите е добра.
Би сакала да порачам некогаш нешто но немам баш некоја претставничка што ја познавам. Ако има некоја од Скопје што порачува нека пише.
Нудам бесплатно членство со многу поволности и заработка.Заинтересираните контактирајтеме преку лп за подетални информации.
Мислења за овие креми ? Која е подобра за комбинирана кожа, флеки од акни и црвенило? Исто така ако може збор два за бб кремот, дали одговара на ваква кожа?
Дали некој знае во наредниот каталог колку ке чини маската за коса од лук или дали натаму ке биде намалена?
Ne se dvoumi preubavi se jas gi koristam A koa sme kaj bb kremot poarno ti e cc kremot mn poubavo e spored mene ali ti si znaes
средството за бигор и рѓа-ЗАКОН закон бре закон нема потреба од рибање изтураш и самото врие пушташ вода и свете
Kremot od neven e za suva koza a kremot od cajno drvo za mrsna isto BB kremot e pomladeshka koza i mrsna a C kremot e za povozrasna koza i suva koza