Фала ти, мене ми е за црвенилата останати од акни дали би помогнало и се става после чистење на лицето како последно?
Здраво Мачкаш по потреба зависи за која намена ти е . За изгореници, убоди сува кожа, иритации двапати дневно. Не се измива. Ако ти е за првиот ставаш поседуваш 30 40 мин миеш со благ шампон. За подочници ставаш на туферче навечер нека посети. Тоа што.ќе остане намачкај по цело лице нема штета.убав ден
Јас ги имам нарачано Nymphe и Mina и не сум задоволна, воопшто не ми се допаднаa како обична вода и затоа не пробав да експериментирам со некој друг парфем од фармаси, другите производи шампони, маски за коса, кармини, креми, лосиони сум премногу задоволна.
и јас сакав да прашам за серумот. Од шампонот се разочарав. Не знам дали целата колекција е така никаква
@GirlRose Ако збориш за SOS серумот, тогаш јас го користам. Мене искрено ми се допаѓа, ми помага доста.
Директно капнуваш на акната и ја суши. Најдобро е сапун да си земеш секое сабајле миење за една недела ќе забележиш светкаво,кристал лице. Топ пиши ми порака ако сакаш подетално
Нудам сет производи од фармаси за 159 денари. Сетот содржи маскара ZEN, течен мат кармин и молив за усни. Заинтересирани контактирајте ме.