Здраво, дали може некој зачленет во фармаси да ми каже дали го има моментално за продажба серумот од чајно дрво и ако го има да го нарачам преку нејзе?
Дали може да ми кажете оние креми за депилација што се 99ден дали си ограничена да порачаш и нешто друго од каталогот?
Треба да порачаш производ од каталог, па кремата за депилација. Кремов за депилација е предобар, навистина Не правам порачки, јас сум лидер. Ти го испофалив оти навистина сум задоволна
За акни, црнки, такви работи. Се користи само на проблематичните места. Ама бидејќи причината за појава на акни, црнки и свашта на лице, е подлабока тема, сакам да те прашам какво лице имаш? Мрсно/суво/комбинирано?
Мрсна кожа, имам пробано и салицилна киселина и сона, ништо не ми помогна од тоа, хормонски проблеми немам
Вака сега, конкретно за Фармаси можам да ти препорачам, оти со 6 год искуство, знам која комбинација на производи помага. Гел за миење на лице, потоа Тоник за лице за да ср тонира пх вредноста. Јас ставам и Алое Вера гел 93% чисто алое, па на крај со памукче или со прст на проблематичните места ставам Сос серум од чајно дрво. Маска за лице од бела глина 2 пати неделно, првиот месец, а потоа само 1 неделно, па 2 пати месечно и така Колку години имаш?
Имам во друга тема пишувано, имам ставано чисто алое на лице (дома имам алое) гелот. И до некој степен ми помогна, инаку имам 20 години.