Na slikata konkretno e samponot so ekstrakt od luk od dr. Tuna na farmasi, ne na tiande. jas licno go koristam nekolku meseci i sum zadovolna, nemam primeteno razlika vo rastot na kosata, no mnogu pomalku mi se mrsi kosata
Jas ja imam probano i CC kremata i BB kremata i mislam deka se edni od najdobrite proizvodi na Farmasi, jas sum prezadovolna. Jas ja koristam momentalno BB kremata zosto poveke mislam mi odgovara na kozata zosto mene mi e posuva i mi dava hidratiran izgled, svez, a i pokriva. Zavisno kakva ti e kozata ako ti e pomrsna malce ili so povekje fleki akni podobra e mislam CC zosto e za nijansa popokrivna. Dvete izgledaat prirodno imaat mozam da kazam kako nekoj matt finish i ne ja pravi mrsna kozata da sveti kako nekoi CC kremi sto sum gi koristela. I da slicno e kako pudra so toa sto ova e po light verzija bidejki sepak e tonirana krema. I da, dokolku vekje naracuvas Farmasi proizvodi preku nekoj pobaraj si tester dokolku ne si sigurna i probaj si ja. Ako nemas nekoj takov, slobodno pisi mi Pozdrav
Јас ги имам користено двете, ББ кремата ми е многу подобра од СС, СС кремата ми е некако по течна и не ми се прилагодува добро на кожата. ББ кремата супер се прилагодува на кожата и на тенот и текстурата повеќе ми се допаѓа.
Јас се извинувам , грешката е моја , веќе се имав поправено дека шампонот е на Фармаси , не на ТианДе , но веројатно поради офтопик ми е избришано мислењето . Конкретно за шампонот , јас го користам краток период и тоа без маската , само шампон и сум многу задоволна , имам напредок во густината на косата , влакното е поцврсто , полесно се расчешлува и почна да ми расте во должина ( ако ми требаа 6 години за од рамена да ми порасне до кичма , сега ми порасна за 3 години , а шампонот го користам се на се 6 месеци со паузи измеѓу додека нарачам друг ) . Топло препорачувам да го пробаш , доколку имаш проблем со косата , не губиш многу , а можеш да добиеш многу доколку ти одговара за твојот тип на коса . Искрено , јас мислам позамрсен тип на коса од мојов нема , тенко влакно во комбинација со мрсен скалп ( за два дена косата ми изгледа како цело шише масло да ми истуриле врз глава ) и лесно подложна на перут ( не ваш ен го , секој можен шампон ме полни со перут во главата ) , така што кога мене ми одговара , мислам на секој би одговарал . Сепак , сите сме различни , земи си еден пробај , јас веднаш имав резултати , по еден месец активна употреба . Можеби со маската би имало подобар ефект , но за сега и вака е доволно .
Дали може некоја членка да ми објасни што добивам ако се зачленам во Фармаси, колку попуст има на нарачките и сл.?
Не се исплати да си член ако не работиш со тоа, а и однапред се плаќа фактурата кога ти ги доставуваат производите. За награди слабо само на почетокот и тие за да го земеш треба да си платиш одредена сума, а после тоа ништо. Има и сакала за попуст во зависност од износот на сумата на нарачката се остварува и процентот на попус на нарачката.
Пиши ми порака ако сакаш ќе ти објаснам. Не е се во животот црно и бело, има и сиво, само треба да го видиме и препознаееме
Го имам користено гелот за туширање, мислев дека ќе ми помогне за акните на грбот, но не ми помогна. Не ми се допаѓаат ни состојките.