Сега дознавам дека постоела темава,ја барав неможев да најдам и отворив дупла Јас трагам по некој од моето место што има каталог за да порачам но неможам сеуште да најдам
Eve ja mojata prva naracka Lakovite se 5 za 150 denari Crna maska 269 den Itn I da Kazam deka ne e se za mene to a e vkupnata naracka a za nekoj den ke ja prasam I vtorata
Досега само два пати си имам купено. Првиот пат си зедов лакчиња во кутиче што беа 5 за 150, внатре имаше различни бои и сјаеви, скоро идентични бои ми се паднаа и внатре имаше 6 колони, што значи 6 лакови требало да бидат ама 5 ги продавале. Не битно, за парите супер се, јас само два отворив со светки целиот ко сјај и нежно кремаво-бело, солидна идржливост имаат, а се исплаќа за 30 денари, така му доаѓа да се шлакаш секој ден со различни Друго порачала мајка ми, не ни знаев јас некоја маска пилл офф освежувачка, за после бањање еднаш неделно се користи од лимета, убаво мириса. Два-три пати ја имам користено, ама некако немам баш реакција јас, иако пред да ја испробам оти немаше никакви подготовки за каква кожа е што е, пребарав на нет, ја имаше на блоговите српски испофалено, реков супер е. Јас имам нежно лице, маскава кога ќе ја нанесев светев цела, и е бела лигава т.е проѕирна кога ќе се засуши ко фолијана за мотање леплива таква е и тегни мислиш кожата ќе си ја откорниш Еве слика од маската како изгледа од нет е, а лакчињава во комплето одат различно, ако треба ќе ставам.
Од Кавадарци некој ми треба што е зачленет во фармаси? Сакам нешто да порачам Воедно има резултати со шампонот од лук?
https://www.facebook.com/FarmasiKav/ https://www.facebook.com/ivanka.farmasi Eve poveli a I pobaraj na fb mozi I drugi ke najdiss Lakovite se spakuvani po 6 od Edna nijansa a na akcija Bea 5-150 znaci vo kutifceto se ednobojni lakovite pa tie od magacin GI mesaat da bidat razlicni boi inaku I jas poracav ne kolku pati Edna's Bea vo golems kutija a Edna's 5 so 6 pregradi vo kutifceto
a ova maslo moze da se koristi samo za mackanje na teloto za hidratacija? nema koj da me masira ama imam suva koza pa tek tuk mozam da si se mackam
Може. Нема утка со маслово. Кожата ќе ти биде хидрирана и мека како на бебе. Да го потрошам ова и пак ќе го порачам. А можеби и некое од другите две.