Go nema vo tekovniot katalogot a I vo prethodniot go nemase Ako go IMA vo nekoj od narednite ke ti pisam
Каде да најдам каталог да видам, на интернет нема? Видов има парфем лак за нокти молив и кармин за 600 денари, доста евтино ми иди така...
незнам зошто е повлецен каталогот погоре имав поставено слики инаку зависи од кое место си мозес да побарас на фб фармаси и градот од каде си и ке ти излезат членови или писи од кај си јас ке ти побарам и ке ти пустам линкови позз
тие се понудите и нијансите сАМО од последната понуда друго руменило сменија инаку тие се нијансите повели
и јас вчера проверив мислам дека го обновуваат зосто гледав и на српскиот и хрватскиот сменет е изгледот мозеби овие денови ке го активираат пак зосто сега е активно само за нарачки за членовите друго нисто нема
Здраво девојки, некоја заинтересирана за членство во фармаси? Во прилог се и најатрактивните понуди од овој каталог(според мене ) Последните две се понудите кои ги добивате ако се зачлените. Бесплатна достава до дома за Скопје и Прилеп
https://www.farmasi.mk/index.php/march-april#minebook/1 Повелете каталог за месец Март. Достапни тестери за парфемите и BB кремата
Zdravo ako moze nekoj da mi kaze dali imal iskustvo so serumot za trepki I vegi I dali stvarno e tolku efikasen kako sto pisuva I vredi da se zeme zosto sepak e 620 denari pa ako moze da pisete iskustva ☺
Моето искуство со шампонот е сосема спротивно од твоето. Косата ми паѓаше ненормално многу после пораѓај и од коса скоро до половината морав да ја скратам до раменици Го користам шампонот во комбинација со маската веќе 3-4 месеци и имам многу подобрување, дури почнаа и нови влакна да ми растат оние како бебешки што ги викаат, изгледаат сега на места каде претходно немав воопшто! Плус скоро и да не ми паѓа веќе освен нормалното при чешлање некое влакно. Веројатно се зависи до типот на коса/кожа!
Да, до типот на косата и кожата е, на некој му годи, на некој не, има поделени мислења за овој шампон... Јас имав лошо искуство
Jas mislam problemot e do pretstavnicite sto ne kazuvaat deka treba cela kolekcija da se koristi gledaat samo da se prodade a dali ke ima efekt ili ne nebitno...jas i deckoto gi koristevme sapunot masloto i samponot a bratucedka mi samo samponot, nie dvajca sme zadovolni po edna nedela dve ni prestana paganjeto a kaj braceda mi nemase efekt dva samponi potrosi i nisto...posle go zema masloto i i prestana pagjanjeto i kaj nea