Ајде малку да ја активираме темава. Кажете дали сте користеле производи на Фармаси , од кои сте задоволни од кои не?
Јас го зедов, кога ја правев првата нарачка од Фармаси и потоа читав коментари и ми беше страв. А имам тенка и ретка коса. И не го употребував на почетокот. Сега од љубопитност се миев два пати со шампон и маска. А претходно го користеше другарка и имаше видливи резултати во забрзан раст на косата. Кај мене во однос на паѓање или растење не можам да кажам резултати, но дава волумен и не знам зошто не ми се мрси косата толку многу. Баш ќе се сликам сега за еден месец, да видам од лично искуство и ќе споделам.
Јас ги имав тушевите во боја поточно златниот убав беше, брзо се сушеше и не се пресликуваше, пигментиран. Го имав и течниот коректор со четче, покрива подочници не се собира, но брзо се троши. Го имам уште коректорот во стик како кармин што е, ги користам понекогаш за контур многу се убави, само се потешки и покривни секако. Имам молив за уста исто така ми се допаѓа бидејќи е пигментиран и не се троши брзо.
исто и мене у животот коса не ми паѓала го земав за демек забрзан раст пола коса ми испопаѓа срека шо имам густа коса па не беше проблем да прашам со е услов за зачленување
Се женско што имав во фамилијава го проба шампонов, џабе, се запустија сите.... Само на една другарка и одговара, како свилена и ја направи косата....
Devojkava ne znae da se nasminka pa proizvodite i se vinovni hh mene rumeniloto mi e top na primer go imam istoto
Мене пак супер ми е шампонот. Го користам заедно со маската, маската ја ставам на коренот а на врвовите ставам друга маска..Косата ми расте како луда
Го користи некој маслото од чајно дрво против акни? Ако има некоја ве молам да споделете искуство дали има ефект,јас веке го нарачав но сакам да знам и други искуства
Да на тоа мислев. И мене ми рекоа дека подобри резултати ќе има доколку се користи заедно со гелот за миење и тоникот исто од чајно дрво, но јас тие не ги нарачав сеуште прво ќе пробам со ова па ќе видам какви резултати ќе има.