Јас од Фармаси само шампонот од лук за побрз раст на коса го земав, и пола коса ја изгубив, премногу ми паѓаше. Од тогаш не се осмелувам нивни производ да пробам.
Мене ме иритира фактот што козметиката ја декларираат како природна, а нема врска. Полни се со секакви состојки - сум приметила по декларациите. Така да, навистина иритира кога те прават будала при здрав разум, дека наводно користиш природна козметика. Природна мај ес. Фармаси и „сектата“ ТианДе ми се тотално иста лажачка багра.
Да имаат добри кармини, посебно ги издвојувам мат кармините кои се долготрајни. И пудрите им се добри, зависно од твојот тип на кожа може да ти препорачам одредена пудра. Во Март-Април каталогот на акција е ББ крем пудрата со гратис кармин за 299ден.
Од кармините и пудрите има посебно задоволни. Најмногу VFX и stay matte за мрсна кожа. А од кармините се трошат True Colorи мат кармините. Исто и моливите за усни се прекрасни.
Девојки вреди ли да се зачленам во Фармаси најмногу сакам за да си нарачувам за мене секако и дали има некоја заработувачка?.Веќе од Авон се откажав многу ги има зачленето и во последните месеци немав никакви производи нарачано па решив веќе таму да не правам пораачки.Како е овде во Фармаси ? Сакам да пробам сега таму?.Што мислите вие ?
Јас денес ја направив првата порачка..Околу 4000 ден излезе. За порачка до 3000 имаш 15%попуст, за порачка над 3000, 20% попуст..Се собира голема порачка, најголемиот попуст е 33% мислам..Плус за нови членови имаш стартер пакети кои можеш за 200ден да ги земиш..За порачка под 3000 еден комплет, над 3000 можиш да ги земиш и двата..Исто така земав и комплет од арган за 50 ден, и уште многу производи за мене бесплатно ми се фатија.. Пробај се
Прајмерот VFX добар ли е? Пудрата? Не знам дали се природни - не ми ни значи тоа, ама ми е мерак ако навистина не тестираат врз животни.
Колку време ја собираше порачката ? Дали во тие два месеци додека трае каталогот пушташ двапати или еднаш.Јас само што почнав немам многу порачки сега за сега па ке видеме понатаму
Од каде си? Можам да ти дадам тестери даа пробаш. Прекрасни се и до сега нема некој кој е незадоволен. Пиши ми во порака ако сакаш
Јас за една недела првата ја собрав, сега и втората ја собирам..Можиш да правиш колку сакаш порачки додека трае каталогот Друго, има ли некој што може да ми објасне како да се најавам на Фармаси страната..Го пишувам членскот број од фактурата и емајлот кај барање за лозинка и ми пишува дека не постои член со тој број и емаил
i mene istoto mi go pisuvase i isprativ e mail i tie mi ispratija link na koj mozev da si ja potvrdam lozinkata
Дали може замена. Јас ви давам гелот за масажа од црвена пиперка а вие мене машки шампон и маска за лице. Шампонот беше 200 маската 220. Договор во лична порака
Здраво , сакам да си купам парфем од Фармаси па сакав да прашам дали ги има некој користено и колку е задоволен од нив? дали траат барем 2-3 часа?
Ме интересира дали некој го користел маслото ид чајно дрво гледам имаат и крем од чајно дрво..Дали се ефикасни..?
Јас го имам користено парфемот Goya споредлив со VS bombshell и траен е доста..Сега и Capris го порачав па ќе видиме
" Ќе ти одговорам како човек што се мачи со акни, не како член на Фармаси. СОС серумот е одличен, мало е пакувањето навистина, се нанесува директно на акните и ги суши. За одржување на лицето, сапунот од чајно дрво или тоник и кремот за лице, од чајно дрво или од невен за да ги чистиш лузните. Најважно, што ми е барем мене, немаат алкохол и тониците се со PH неутрално.