Секој различно, најмногу Реина и Скандал според мене, ама зависи и од кожата нели. Побарај од претставник да ти даде тестери, да пробаш.
Дали некоја од вас е зачленета и работи со оваа козметика? Користев од Авон и Орифлејм, ама некако не сум задоволна. Сакам да пробам некој производ за сува кожа- лосион, пудра, крема за лице ( дневна).
Некој да каже нешто повеќе за прајмерот во сива туба? Не знам дали е само овој, но ме интересираат искуства. Постојано ми излегуваат фотографии од некои турски блогерки кои многу го фалат заедно со пудрата. Заедно изгледаат фино на слики, но јас пудра не би менувала па ме интересира прајмерот. И ако некоја го има, доколку може да го слика составот, ме интересира декларацијата исто така.
Мишела, може ли од Фармаси да се порачува онлајн, дали знаеш? Или ти треба претставник како со Авон и Орифлејм?
Ako imash problem so hormonite ili ti e slabo zelezoto ,shamponot nemoze da ti pomogne ,inaku samponot e super Od koe mesto
nemam problem so hormoni i zalezo imam 28.5 yaka da ne e od toa mene nikogas ne mi pagala kosata pocna da mi paga koa pocnav da go koristam samponot
Денес повторно правам порачка..Ме интересира дали со неа ќе стигне новиот каталог..Како да порачам од новите каталози не ми е јасно?
Немам правно порачка сега откако е изменето но ми кажаа лидерката да се пиши само каталог во полето за внес и ќе излезе.А дали се наплаќаат каталозите?
Мене ми кажаа дека се наплаќаат еден 25 ден, два 45 ден, пет 100 ден, меѓутоа мене со порачката денес ми стигнаа од новите каталози два а во фактурата видов не беа наплатени