Што велите да направиме група на фб ние што сме на фармација (5 годишни студии)? @Nin1309 @lady0813 @Ketty1
Уплатниците што беа 300 за упис и 50 за таксена марка, или плус други? Пишуваше се на iknow ама не отвора повеќе. Ако не се тие, ако може некој да ми слика во лп да знам како да ги потполнам.
Отвори на страната на фармацевтски факултет пишува дека треба и за солидарна одговорност книжен фонд итн 1600 денари, 750 за ИКСА и ратата за прв семестар
Други се Отвори на страната на Фармацевтски факултет во соопштенија на 3 страна информации за упис на студенти 2020/21
Леле фала ти, ја пребарав странава не можев ништо да најдам, не ми текна до стр 3 да појдам лол. Фала ти многу премногу. Проста испаднав малку, ама се збрложив.
Извинете дали знаете каде е катедрата за ортодонција и максилофацијална хирургија точно за оценка и потпис ми треба кај проф.Јанческа
Оди на клиника за максилофацијална хирургоија и прашај таму ќе те насочат сигурно или прашај некој од колегите сигурно знае.
Здраво, јас сакам да конкурирам за втор циклус студии на Фармацевтски факултет, но не можам да креирам кориснички профил на iknow системот и да се регистрирам за да ја пополнам електонската пријава бидејќи на страната нема опција односно линк за регистација. Ќе може ли некој да ми помогне во врска со регистрацијата и активацијата на профил на iknow системот? Ви благодарам
Nekoj da ne prodava Anatomija na covek za prva godina?jas sum na tetovski univerzitet na biohemija pa mi rece profesorot da najdam kniga od farmacevtski