Имаш објавено на страната на фармацевтски факултет. А инаку,ни една квота не е целосно пополнета,и има слободни места на сите три смера..
Zdravo me interesira dali i na farmacevtski fakultet ima sloboden den vo nedelata kako na drugive fakulteti?
Pa imam slusnato deka na praven, bezbednsot i sl. Ima taka sloboden den vo nedelata pr cetvrtok petok koga ne se odi na faks.
Тоа може да се погоди во зависност од распоредот, ама дека во секој семстар го има и за секоја година и за секој факс не.
Дали има некои информации за како ќе се одвива студирањето на фармација оваа година? На економски и правен одлучија целосно онлајн а за кај нас се уште нема ништо.
Дечки сега треба да чекаме да ни јават од факултетот дали е со физ.присуство или онлајн а треба да запишуваме предмети или како оди тоа? За бруцоши прашувам...
Па треба да не известат што како ќе е со предавањата. Јас планирав утре да ги прашам на messanger бидејќи на друго не одговараат. А во меѓувреме без разлика што одлучат треба на iknow да се пријави сесија и сите предмети. Ако не се запише сесија и предмети онлајн на време можно е и казна да мора да се плати барем како што разбрав
А треба ли да плакаме за предметите што ги запишуваме оти нешто така прочитав на iknow?? И дали има врска кои предмети ке ги запишеме? Ај некој од втора или трета год ако сака да каже малку повеке..
Па ако сте се запишале значи сте платиле за предметите, плаќавте партиципација 100 или 200 евра во зависност дали сте приватна или државна квота. Како кои предмети ќе ги запишете? Си има распоред кои предмети се слушаат во прв, кои во втор семестар....
Треба ли да се најавуваме на teams,или да почекаме до први? Видов дека на медицински треба,а кај нас? Некоја информација? ♀️♀️
И јас сум сега бруцош ама не знам ништо затоа што допрва треба официјално да се запишам, аплицирав на вториот рок.