Decki, edna informacija, bidejki biofizika predava istiot profesor na medicina i farmacija, a vie go polagavte toj predmet pred nas od medicinski, dali za prviot kolokvium za prvite 5 temi moze da se polozi so prasanja?
Molekularna biologija so genetika praktikum od Grozdanoska kade mozam da najdam?dali kopirnicite kade sto go ima praktikumot prakaat po kargo?ili pak kopija nekoj ako moze da isprati,ke si platam kolku sto treba.Blagodaram
Мислење за смерот лабораториски инженер? Се размислувам веќе подолго време, и би ми помогнало мислење од некого.
Se imas vo kopirnicata pod Hipokrat , najeftino i najdobro , oni za medicinski fakulteti se imaat , ili kaj zetvar proveri kopirnicata .
Дали на Фармацевтски факултет е задолжително присуството? И ако е да,дали имаме право по неколку отсуства?
Сакам да прашам за втор циклус на студии насока лабораториска анализа и инженерство во фармацијата дали се задолжителни предавањата и дали може да се запише вонредно?
Zdravoo sakam da ve prasam dali nekoj ima zapisano vo zimski semestar klinicka farmacija i terapevtici i praksa zaedno. Razgovarav so postara koleska i mi kaza deka spored prethodnata programa dozvoluvale, ja sum po programata od 2015ta. Prv pat ke go slusam klft, a drugo se mi e polozeno (i izbornite od 5ta)
Дечки имам книги фармација за прва година и втора , на кого му требаат слободно нека ми пише, ги подарувам