Фармацевтски Факултет - Скопје

Дискусија во 'Образование' започната од Lepaaa, 14 август 2012.

1. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    7.323
    Mozes da rabotis I Kako pretstavnik na lekovi, vo prroizvodstvo na lekovi, da si otvoris sopstvena apoteka, da pravis magistralni lekovi, da rabotis vo bolnica vo apoteka I dobavuvanje na lekovi za bolnicata, vo laboratorija na ispituvanje na lekovi....Znachi mnogu poveke rabotni mesta.

На stylish queen му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mihaela2000

Mihaela2000 Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Zdravo
    Me interesira dali vo studentska sluzba primaat ako platam online ili pravat problem?

3. flamingche

flamingche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2020
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Zdravo dali nekoj znae kade mozham da ja najdam Molecular and Cell biology 6th edition-Gerald Karp prevedena na makedonski?

4. _iKarmen

_iKarmen Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2022
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    18
    Ja ima vo bibliotekata na fakultetot, imash forms na stranata na fakultetot kade popolnuvas za da pobarash kako molekularna biologija i kletocna genetika od karp, bela enciklopedija e
    Kolku kje ti pomogne za predmetot toa e druga rabota. Prevodot moze da e losh na nekoi mesta ama nishto strashno. Moj sovet uchi od prezentacii a knigata da ti e pomagalo samo.

5. mendes_army

mendes_army Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2019
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите!
    Моментално сум прва година магистар фармацевтс и се подготвувам за колоквиумите од првиот семестар и се прашував дали некој има минати комбинации за некој од неорганска хемија,органска хемија биофизика и особено математика. Ако имате какви било какви материјали што би можеле да ги споделите или да знаете каде би можел да најдам, би ви бил многу благодарен.
    Фала многу однапред!

6. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    7.837
    Магистар? (facepalm)

На FridaodaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Trexane

Trexane Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2023
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    148
    Прашувај по колеги. Прашај повеќе колеги за да си оформиш сопствено мислење и тоа да ти помогне сам да се организираш и научиш. Како спремале, од каде, прашања итн. Можно е да има и во фотокопир на нивниот лаптоп. Нема многу фармацевти на форумов.