Не купувам често фармерки во боја, имам црвени,црни,тиркизни и розови,ама не ги носам често тиркизните,розовите и црвените.
Обично не носам, но имам црвени и бели. Ги носам ама многу ретко. Некако несакам да бидам впечатлива.
Јас никогаш не купвам фармерки во боја дека глупо изгледат мислам зависит за кого како пример мене не ми се убај
Имам бели, црни, светло и темно резеви, виолетови, зелени, тиркизни и нормално 2 пара тексасни фармрки. Oбожавам фармерки!
Имав бели и црвени, ама црвените ги крцнав, куси панталонки се сега. Што значи, бели накај кремасто имам. И жолти имам, но тие се за во плакар.
Имам бели,сини,црвени,розеви,тиркизни,црни и кремасти. Белите,сините,црните ги носам почесто,а другиве поретко.
Имав црвени, но ми испадна дел од бојата на нив, па си исеков и сега се кратки. А имам и бели, но малку ми се широки на струкот, па поретко ги носам. Би сакала да си купам зелени или сини, али видечемо. Одамна не сум сретнала, освен кафени.
Јас обично носам плави, оние оригиналните. Имам само едни во боја и тоа розеви Ги добив како подарок. Многу се убави, ама ретко ги носам. До сега 2-3 пати ги имам облечено, не сум навикната на шарени нозе
Пред една недела ги купив првите фармерки во боја. Пастелно зелени. Цело време носев стандардни темно плави. Ми се допаѓаат многу, добро ми стојат. Сега сум во план цветни да си купам
Имам фармерки во боја. Имам црвени,кафеави, кремасти, зелени и плави. Повеќе ми се допаѓаат од оние обичните. Имам и обични 4/5 пара ама овие во боја ми се поубави.
Имам такви кремови,ментол ии не ги носам баш,ми помина меракот а и мислам дека газот многу го оцртуваат