Фармерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lux, 4 јули 2010.

1. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Моето омилено парче облека..
    иначе вчера си купи уште едни :lol:

2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Имам десетина пара фармерки во различни нијанси и модели. Последните што си ги купив беа еден интересен модел со малку повисок струк и неколку копчиња на струкот. Омилени ми се едни шалвари што си ги купив од Еuroasia и ги изнаносев летово.
    Имав неколку пара ѕвонарки што ми беа чичка нови неносени и штом дојде модата за цефка фармерки, ми ги средија на машина. Е сега, ако се врати пак во мода ѕвонарка, не знам што ќе правам :lol:

3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Избегнував фармерки во последно време, зашто накачив неколку кила последниве 2 години, и носев панталони во кои изгледав послаба, но сега слабеам, и си купив баш некња 2 пара, и кои ми стојат одлично, а башка и ме чекаат над 10тина пара фармерки во плакарот, само уше некое килце да симнам.

4. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.649
    Допаѓања:
    17.454
  5. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Од каде најчесто купувате фармерки? :)

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.649
    Допаѓања:
    17.454
    [​IMG] - фармерките се сон :inlove:

На Melody13 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Дефинитивно Памелче фармерките се сон :rock: .. И секако.. Кој не сака фармерки? Имам негде десетина, но омилени ми се само 4 од нив :lol:

8. Lordi

Lordi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    имам 6 пара фармерки и најчесто кога купувам гледам да не се иста боја каква што имам и да не се слични..
    Имам од најсветла до најтемна,и различни модели.
    Искинати па и до најјобичните.Сите се со низок струк,и ги носам најмногу на дуксер,маички..на се што одговара..На патики,чизми,балетанки..:))

9. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.649
    Допаѓања:
    17.454
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    имам доста фармерки, некако најубаво се комбинираат со многу работи, секогаш гледам да се различен дезен,сил,боја...

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Абе женички да ве прашам нешто, имам еден пар фармерки нешто како Памелче што постирала во тој стил, значи скинати, али под скинатото има бела постава.
    Би изгледало ли убаво така гола кожа да се гледа ? Додуша јас тие фармерки ги носам исклучиво летно време пошто не би изгледаат убаво во чизми така скинати.
    Нормално, прашање е колку се поцепани фармерките, што немам слика од нив да ви покажам, но имајте претстава дека до колената на 2-3 наврати се скинати( значи така купени се, не ги цепав ја, да не дое до заблуда :!: ).

12. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    :D :D :D :rock:

Прикачени фајлови:

13. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Јас сакам едноставни без шари и глупости може само да се сокинати или без ништо еве пример [​IMG]

14. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    Темни, темни и само темни фармерки, најубави ми се. Имам и едни црвени и едни зелени

15. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Фармерки - НАЈДОБРОТО НЕШТО :rock: :inlove:

Толку имам да кажам :)

16. Donatella

Donatella Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    14
    Се соглсувам :nod: :) Јас најчесо сум во фармерчиња. Ги обожавам, светли, темни, црни или тие со некои принтови. (Само не ги сакам тие во боја) А може да се носат преку ден а и на испагање, со патики или штикли. Ги сакам затоа што се приспособливи а и добро стојат :)

17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    3.162
    Јас носам само цефка фармерки и во поинаков модел на фармерка неможам да се замислам.
    Ги имам во поголем број затоа што ми се облека која ја носам секојдневно. :)
    Ги комбинирам со се' затоа што ретко има некое парче на облека што не стои со фармерки.

18. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    409
    Допаѓања:
    872
    Дечки ве молам кажете ми дали сега на ова фреме мозе да се носи светло крем фармерки,не се прозирни нити тенки само се светли?Топ стојат со чизмички помоооош

19. k.a.j.a

k.a.j.a Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    34
    :D
    ако се подебел материјал...ок е ... се носат зошто да не... само пази со комбинацијата на бои...потемни нека бидат...кафеави нијанси најдобро :)

20. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189

Зашто да не, уште може да се комбинира. Имам исти како што опиша ги носам со високи чизми (кафено, црно) и некоја подолга кошула... додуша има милион комбинации. Кремот има потопли нијанси во себе така со топли бои најубаво ќе го искомбинираш... Ма со се бре :devil:

Носам често фармерки, за на факултет, за искачање, на кафе навака - натака. Порано можев и дома да седам со нив, ама сега недај боже, ќе скренам во тесно цело време. Кoга веќе носам сакам темен џинс, дефинитивно цефка. Во последно време се откажав и од нискиот струк. Многу поубаво ми изгледаат со (малце) повисок струк - добро да не бидат огромни до под ц**ки. По пријатни ми се, покомотни, и поубаво стојат + не ти се отцртува толку стомачето или спојлерчињата ако ги имаш :D
    Со све може да се комбинираат, од најлежерна комбинација, до нешто поелегантно. :emo: