Дечки топ ми излезе комбинацијава окер чизмички до над колена со шаренка маичка во крем окер и кафеаво и крем фармерчиња спремна за кафиА
Mногу сакам фармерки си ги комбинирам со тренерка и обична мајца ила па со класично пократко фустанче најмоногу обожавам фармерки во боја ги имам цел куп црвени, лила, туркизни, сини, роза, зелени , жолти кафеави......
Обожавам фармерки со низок струк и тесни ногавици. Имам од најсветли до најтемни, можам со се да ги комбинираm.
Мене многу ми се допаѓаат таканаречените ѕвонарки интересни се.Пуштени одозгора, идеално во комбинација со класична штикла и кошула, ама можи и вака: Но мене најубаво ми стојат вакви фармерки и најубави ми се некако убаво изгледаат.
Фаремрки не се може ден без нив. Обично ги сакам оние тесните и со темни нијански. А најмногу имам црни фармерки! Скоро исти се,и ако ги менувам исто го секој ден истите да ги носам
Имам длабоко поштовање кон ова парче облека, ама многу ретко носам. Претежно сум во хеланки и туника, и во сукњи. Кога брзам и сакам да сум практична облекувам фармерки. Во плакарот имам неколку пара, фаворит ми се темен тексас, универзални, со се одговараат. Ги сакам и оние сивите, како стар џинс што се. Вака-така без нив не се може во плакарот!
јас барам убави кратки тексес фармерки за да ги носам во ваква комбинација, ако знаете каде има убави и ефтинки пишете
обожавам фармерки,носам темни и цевка .одат речеси со се,со сако,со рамбовка,со јакна,со корсет,со патики,со штикли,со балетанки,се носат во секое годишно време.
Ги обожавам незнам колку пара имам само фармерки купувам а и башка убаво ми стојат сега ги сакам тие тесни многу што се и не се со многу високм струк и ластик имаат видов во терранова такви сакам и тие кинети што се
Сакам фармерки и обично во секоја пригода сум во нив... сега овој период малце паузирам поради состојбата, ама ќе си надополнам. Не ми е битно колку се скапи или модерни, битно ми е мене добро да ми стојат.