Омиленитее !! Фармерки постојано носам ама нормални немам Сите ми се или испокинати или такви како крпени шарени..а сега последно време носам и седум/осминки тие до нигде никаде подвратени ептен ми се свиѓаат
Каде можам да најдам убави фармерчиња ама да не се со многу низок струк ,да се темни и модерни ,а и да не се многу скапички..Ме нервираат такви
Ги обожавам се подновив со ептен секси-темни-тесни-стреч фармерки од певекс за само 300 денари.Најмногу сакам темни фармерки и носам слим или стреит
Каде можам да најдам темни фармерки цевка, да не се искинати, да не бидат изгужвани и може да бидат избелеани..Цена до 1000???
Одговараат на се и затоа имаат голема предност кај мене. Често носам фармерки, ама со низок струк ме нервираат. Еднаш имав такви и од тогаш никако. Пред се, сакам да се чувствувам удобно во тоа што го носам, а фармерките со низок струк не ми го овозможија тоа, така да.. Енивеј моментално имам само 4 пара фармерки бидејќи последниов период си купував пантоломи во боја. Но планирам во блиска иднина да си купам уште некој пар фармерки.
Си ги носам доста често фармерчињата,а есента и зимата најчесто ги носам нив.Не ги сакам воопшто тие што се со низок струк,не се чувствувам комотно кога ги носам.Еве неколку моделчиња кои што ми се допаѓаат.
многу ги сакам фармерките што се тесни а посебно ги обожавам што се како скинати како што се линии мислам знаете какви кои...е такви многу ги сакам ..валда ќе купам такви ама не верувам .. :/