Исто, исто. Значи мака мачам да најдам добра фармерка и стално тоа што барам нема број (ако воопшто нешто и ми се допадне). Нема веќе фармерки асални, само брза мода и толку..
На времето купував од ГТЦ карши влезот на соравија едно мало бутикче за фармерки мислам две сестри го држеа ама топ фармерки имаа. Сеа малку сум ко дивоградба во стомак/струк едно бројче надоле друго бројче и никако да погодам асални фармерки
Левис кај нас каде има? Нели имаше во Сити Мол, или сум грешка, таму немам одено одамна. Ако има знаете ли како се со цени? Баш ми се допагаат моделите, класика, и кошули и фармерки.
Да, во Сити мол. Цените пресолени ама добро за кого како. https://www.fashiongroup.com.mk/farmerki/levis/zenski
Јас имам кратки тексас и и мене ми се супер. Ги бев зела за смешна цена на попуст во Србија. Ги отепав носејќи исти се. И тоа бели.
Луѓе веќе ми се смачи од барање фармерки… Што е ова, фармерките што ги продаваат се долги колку што јас сум висока Поголем дел од жените се ниски а продаваат фармерки како сите да сме 2 метри
Обично ние балканките сме ниски, пример во споредба со жените од скандинавска, Германија... Претходно во Waikiki сретнував убави модели, сега ни таму..
Јас сум 160, па наоѓам фармерки според висината нормлано ако сте стандард градени. Реплус, Зара, Манго, Страдивариус. 38 величина одговара на таа висина.