Драги феминки ! Премногу обожавам фармерки ! Летоска си купив едни сиви, стреч. Не ми се многу носени, ама еднаш имав една флека на нив и сакајќи да ја извадам флеката всушност ги обелев на едно место и станаа за микаде . Но, се сетив дека сега се носат малце подискинати фармерки па јас на тоа место и на другата ногавица ги подисеков.Сега мислам дека се баш ок. ама еве постирам и слика ме интересира многу и вашето мислење, сепак прифаќам модни критики Позз. [img][/img]
^ Искрено, требаше убаво да се задлабочам во сликава за да забележам кај си ги подисекла. Поубаво е да ги облечеш и така да ставиш слика, поубаво мислам ќе се гледа. Но сепак мислам дека убави ќе бидат. **********************************************************************************
Многу ги сакам фармерките бидејќи се вклопуваат во секоја комбинација. Ги носам и секојдневно, и за излегување и за некоја посебна пригода (сигурно не одам на свадба со фармерки, но на гости, визити, родендени). Имам неколку пара, зимно време обично носам потемни фармерки, а летно време посветли. Сите ми се модел цевка и тоа ми се допаѓа бидејќи ме прават повисока. Одлично стојат и со патики и со високи штикли
Обожавам фармерки и постојано ги носам, може да се носат во секакви прилики и добро стојат во секакви комбинации. Сите фармерки што ги имам се цевка модел, повеќето се потемни а многу ги сакам и оние што се малку искинати и избледени.
Обожавам фармерки, имам најразлични од најбледи до најтемни ма секаквии.Ги носам со се и сешто едноставно без нив не би била истата јас xD
Само тесни фармерски носам,имам во розева,виолетова,сива,кафеава и 2 пара тексас.Многу сакам фармерки,најудобни ми се и со се можам да ги искомбинирам