Се прашувам што би правела да не постоеја? со се живо и диво ги комбинирам и за секаква прилика,нема боље ствар!
Старите фармерки кои ме собираат ми направија многу добра работа. Со помош на ножица ги претворив во: А и кусите пантолончиња не е важно од кој материјал се, завршуваат многу добра работа во лето.
Јас во последните 2 години ги заменив фармерките со пантолони,...покомотни ми се, фармерките многѕ ме стегаат,...сега сакам да си купам некој тесни не знам како ке издржам во нив
Порано фармерки не носев,поради мојата тежина неможев да си надам соодветни но сегаа одмене не с еизвадени а посебно сега оние искинатите што се
Девојки да ве прашам дали некој знае каде можам да најдам искинати фармерки или панталони со висок струк на пр. црвени или темно зелени??
Обожавам фармерки. Скоро секогаш ги носам Ги имам многу, бидејќи во нив се чуствувам комотно, а изгледам добро Ги комбинирам со маички, блузи, џемперчиња па и дуксери
Никогаш доста од фармерки.Многу ги сакам,многу ми се допаѓаат и многу ги носам.За секакви комбинации ми се и поелегантна и поспортска.Ми одговараат и на штикли и на ниски чевли.I Love them
Никако да се заситам од фармеркиве. Во првиот ред на фановите на „цевка“ фармерките сум. Заљубена сум во фармерки ем поради изгледот ем поради тоа што се доста практични. Може да се комбинира со секакви маички, туники, дуксерчиња, патики, балетанки, сандали, чизми и ред други работи... Спојлер
Колку што ги пцујам во последно време, никад до сега не сум ги пцуела! Таман дојдов до пари, а фармерки асални нема! Не ми се свиѓаат веќе оние од Еко, Елит со струк до ду*да (со извинение) и јас носев такви порано, ама сега сфаќам дека фармерки со нормален струк барем 2-3 цм повисоки од овие над ду*да (извинение повторно) многу подобро ми стојат и кога ќе седнам не морам да се штрецам да не се види едно жлебче позади. Инаку купувам цевка и тоа ептен цевкасти. Си носам и светли и темни, иако темните послаба ме прават така да автоматки подобро ми стојат И еве апел кој видел некаде попристојни фармерки, без џиџи миџи, циркони, налепници, светкави копчиња и слично, нека ме извести! Благодарам