Кога ја видов мимс со топло-ладно, не издржа срцево јуначко... И јас немав ладно т.е сладолед, ама ставив хопла
Салата со кисело млеко, брокула, варени јајца( рендани), малку варено месо, столчени ореви, сенф, вегета, бибер и буковец. ( со пченкарно брашно, не знам точно како се вика, сама го направив и супер излезе)
Налетав на сликава во мобилен од роденденската а водедно и дипломската торта од пред неколку месеци. Мајка ми ја правеше и иако жива се изеде што не изгледа професионално украсена како од слаткара за мене е преубава бидејки е правена со огромна љубов од нејзина страна.Украсот треба да асоцира на вагата на Јустиција како една скромна симболика за мојата професија.
Mala zamerka. Nemas maslinki, posto na sekoe jadenje gledam nanazat upotrebuvas pa mi falat tuka. Nova sum ama ve pratam.
добро што не ја оставите на мира,ниту ве провоцира ни па нешто ви прави. За неа тоа е готвење, ако за тебе или за мене или за било кој не е,не мора на нос да и го извадиме тоа што објавила слика... Ццц што чудни луѓе сме...