Денешниот ручек -италијански колбаси -мексиканско пржено сирење -карамелизиран кромид -чери доматчиња и крставица
Homemade bounty Спојлер Еве и овде На тивок оган се става 100 мл. слатка павлака, малку екстракт од ванила, 70 г. маргарин - да се растопи , а во друг сад настрана 200 г. кокос и 70 г. ( или повеќе ако сакате поблаги ) шеќер во прав. Откако малку ќе се излади првата смеса се прелива преку втората, по потреба може да се додаде уште малку кокос, се меша дури да се добие хомогена смеса и се става во фрижидер да се стегне околу саат време. После правите топчиња и ги потопувате во чоколадна глазура ( јас ја правам со чоколадо и малку маргарин ) .
Отвори во скриен текст и имаш рецепт,прочитај си . Претпоставувала дека ќе ни се пријаде,па си пишала да си направиме ,благодарам од мене за рецептот Divajn