Po recept na @mila25ve fala ti milicka za receptot prekrasni ispadnaa banickite kaj menee samo pomali se pozdrav Koj e gladen bujrum
Мораа да се направи некој настан ии сите овие јадења да се пробат...собиранка на феминки од инстаграм ...не само да се гледа хахах Поздраав и имајте убав ден !
Хахаха кукле не користам јас такви салтанати танјири мајнири вилушки нозеви од тепсија право со раце се јаде хаха ..
Кукличке а шо е тава танјири уствари .. не сам запознаена со такви манири .. не диги галама без потреба туку фрли од таа чорбичката навам набрзина га сликах .. триаголниците со што се мор ? @zalosna Мор ти зена си / девојче ? оддамна гледам дека ме лајкаш баш ме интересираш хаха абе не сум до толку да лизам прсти се зафркавав и ти не ме зезај лелеле хахаха позз
Абе како незнам не се смеј многу да не ти испаднат забите хаха .. знам и таратор што е ма знам и многу кујнски вештини не ме зезај сеа ама не го јадам многу .. ааа несакам само со сирење да имаше и спанаќ ке дојдев и тоа пеш ако треба некако сиренјето не ми е слатко во баници пити во придрузба со нешто друго мозе .. ај некаа ми објасни вештата готвачка
Лазања Бонус Вафла од Палма,ништо не е подобро (иако е забрането туѓо,морав да ги споделам со вас,значи МОРАВ )