За НЕГО, за роденден малце постара фотка , али си давам аплауз чунки и јас се изненадив од крајното дело .
Да потенцирам дека тука ќе поставуваме јадења коишто сме ги приготвиле исклучиво ние. Лично и персонално. Значи не од кафиња-мафиња, него што вие сте подготвиле. Читајте ги убаво правилата!
Сега најдовте да се буните, бидејќи тоа на сликата е убаво, а не уште на почетокот кога ставија слика од неотпакувани Vitalia и после Аctivia јогуртче, или немој тие да ги произведуваат
Спојлер Да не се именуваме секоја посебно и навистина да ги пичитуваме правилата на темата Секој би можел секојдневно да слика десерти, кафиња и ред други јадења кои ни ги донеле на маса спремни од некој друг. Да покажеме што ние знаеме и колку умееме
Каква врска има дали е убаво тоа на сликата или не,не ти ја разбирам поентата на муабетов Ако се прашувам јас поубави ми се виталија житарки и активиа јогуртче,отколку ГМО хамбургер! И незнам од каде право да ме цитираш со вакви непотребни коментари? Нека ми извинат модераторите за офф топиков...