Протеин шејк, повкусно не можеше да биде утрово, јагода и млеко од бадеми, тоа е вистинската комбинација
Ориз со зеленчук ,зелка салата со морков и цвекло Пак ориз со зеленчук + летна манџа домати и пиперки Стек и плескавица во бел сос со печурки + печен компир Парчиња од роденденската торта
Канапеи инспирирани од @Serafima и ти благодарам што ме научи дека така се викале ПС Имаше повеќе , ама само овие успеав да ги кадросам
Пилешко во кари сос, млад компир печен во рерна и лепче чијабата + салата од краставички што отпосле ја направив и заборавив да ја сликам. Добив пофални зборови од дечко ми за јадењево.
Ready or nor, here I come spaghetti мое производство, прва слика ми е овде, па викам да почнам со поедноставни работи, да не идам одма на некои комплицирани рецепти, вака со ова чисто да загреам ситуација и припремам терен за следни кулинарски излагања
E aj so srejka, I eve prviot lajk od mene, I te molam ne se srami baraj recept ako ti se dopadne nesto isto ijas ke ti pobarav od spagetive recept pisi koa ke mozes
xaxaxa uste se falis a hahahhaha ..ccc .. abe ne mu e nego za receptot fintata e da vidime rakata kolku si ja stegnal
Еве, ручекот се лади ! Тиквици на медитерански начин јамм јамм ..со бело винце Сковин Пријатен ручек на сите фемки !!